Data en kaarten

Viering 10 jaar Amsterdams Andalusisch Orkest

Amsterdams Andalusisch Orkest

Muziek
Onze Makers

Het Amsterdams Andalusisch Orkest bestaat 10 jaar. Kom dit samen vieren in de Meervaart!

Van het rijke Arabo-Andalus-repertoire, mystieke Oosterse muziek tot geraffineerde improvisatiemuziek uit de Arabische wereld en volkse muziek uit de Maghreb: het Amsterdams Andalusisch Orkest (AAO) speelt het allemaal!

Het orkest, ooit begonnen met vier bevriende creatievelingen, wordt nu al tien jaar gevormd door musici uit binnen- en buitenland. In de loop der jaren werkte het orkest samen met gerenommeerde musici uit allerlei genres, van Marcel Khalife, Sami Yusuf tot Estrella Morente.

Tijdens deze feestelijke avond geniet je van de onverwoestbare kracht van muziek en uitzinnige gastoptredens. Laat je verrassen door een samensmelting van muzikale cross-overs en verrassende verbindingen. Geniet van exceptionele improvisaties met oog voor elk detail en finesse.

Naast muziek maken is het AAO de afgelopen jaren geëvolueerd tot een muzikaal platform met verschillende disciplines. Zo kunt u naast de liveoptredens genieten van een compleet programma in de foyer.

Het AAO heeft haar artistieke vleugels uitgeslagen in de Meervaart, en is de ongekende gastvrijheid en het uitzinnige publiek enorm dankbaar.

 

Rode Zaal

Prijzen

1e rang 15.00
MTK 10% korting 13.50

Bovenstaande prijzen zijn exclusief € 1,50 boekingskosten per boeking.

Ontvang interessante tips, bijboekingen, recensies en aanbiedingen in uw mailbox. Schrijf u in voor de nieuwsbrief en loop niets mis! Blijf op de hoogte!
Schrijf u in voor de nieuwsbrief