Data en kaarten

Controle

Maas theater en dans / 155

Dans
12+
  • za 08 okt 20:15 uur
    Uitverkocht

Grip op het leven of kapot strijden?  

'CONTROLE’ is een dikke medley van breakdance, fysieke komedie, livemuziek, film en bizarre humor. 

De mannen van breakdancecollectief 155 (eenvijfvijf) zijn als vrienden samen opgegroeid en inmiddels allemaal rond de 30 jaar oud. Dat ouder worden brengt verrotte knieën, lege zakken, vage vrienden en dwingende algoritmes en verantwoordelijkheden met zich mee. Op een bewegende vloer waar niet aan te ontsnappen valt, dealen ze met het gevoel niet ‘in control’ te zijn. Ze staan voor de keuze: proberen we grip op het leven te krijgen of blijven we vrije jongens?

Geef je op voor de workshop

Durf jij de controle los te laten? In de workshop van 'CONTROLE' proberen we onder begeleiding van een DJ onszelf te laten gaan. Het licht gaat uit en de muziek aan. We dansen; er is toch niemand die het ziet. Met housemuziek balanceren we op het randje van controle, of laten we het los? We onderzoeken muzikaliteit, ritme en je impulsen volgen. Een uur uit je hoofd en in je lijf.

Deze workshop voor 12 jaar en ouder wordt voorafgaand aan de voorstelling, tussen 19:00 en 20:00 uur, gratis aangeboden. Aanmelden is verplicht. Er is ruimte voor maximaal 30 deelnemers. Klik hier om je aan te melden voor de workshop.

 

Lees verder

 

Rode Zaal

Stadspas

Voor deze voorstelling geldt de Stadspasactie. Heeft u een Stadspas met groene stip, dan betaalt u slechts €2,50 per kaart (max. 2 kaarten per pas).

Reserveren kan alleen via kaartverkoop@meervaart.nl o.v.v. het pasnummer. Niet geldig in combinatie met andere acties.

Prijzen

Prijs 20.00
MTK 10% korting 18.00

Bovenstaande prijzen zijn exclusief € 1,50 boekingskosten per boeking.

  “Dertigers houden zich nog goed staande in energieke dansvoorstelling... Controle is een bomvol, speels geheel op een even speels gemonteerde soundtrack”
Theaterkrant


Ontvang interessante tips, bijboekingen, recensies en aanbiedingen in uw mailbox. Schrijf u in voor de nieuwsbrief en loop niets mis! Blijf op de hoogte!
Schrijf u in voor de nieuwsbrief