Data en kaarten

Andalus Voices

Sanaa Marahati ft. Amsterdams Andalusisch Orkest

Muziek
Onze Makers

Sanaa Marahati en het Amsterdams Andalusisch Orkest spelen poëtische levensliederen over thema’s als liefde en spiritualiteit.

Sanaa Marahati is een van de laatste vertolkers van de klassieke Malhoun-stijl uit Marokko. De Marokkaanse zangeres is klassiek geschoold en wijdde haar muzikale leven aan de Malhoun-stijl, een eeuwenoude Marokkaans-Arabische traditie.

Het zijn poëtische levensliederen over thema’s als liefde en spiritualiteit. Het Amsterdams Andalusisch Orkest is gespecialiseerd in het diverse repertoire uit de Maghreb, het noordwestelijke deel van Afrika.

Muzikaal leider Abderrahim Semlali groeide op in de historische binnenstad van Fès, waar zijn ouders de vertellingen in Malhoun-stijl in het alledaagse leven toepassen. Als kind liet hij zich door de verhalen meeslepen. Uit die tijd stamt zijn liefde voor muziek.

Vanaf 20:00 tot 20:20 uur vindt een voorgesprek plaats in de foyer van de Blauwe Zaal.

 

Blauwe Zaal

Dineren vooraf mogelijk

Prijzen

1e rang 20.00
2e rang 15.00
MTK 10% korting 18.00

Bovenstaande prijzen zijn exclusief € 1,50 boekingskosten per boeking.Ontvang interessante tips, bijboekingen, recensies en aanbiedingen in uw mailbox. Schrijf u in voor de nieuwsbrief en loop niets mis! Blijf op de hoogte!
Schrijf u in voor de nieuwsbrief