Data en kaarten

Alsof je thuis bent

De Stal van Dingo

Not a sweet story about equality, but about being allowed to be yourself

Theater
  • do 30 jun 17:00 uur
  • do 30 jun 20:30 uur
Let op: Deze voorstelling vindt buiten tegenover de Meervaart plaats.

De theatervoorstelling ‘Alsof je thuis bent’ wordt gratis gespeeld op (markt)pleinen in Zuidoost, Noord, Oost en West, in samenwerking met Stal van Dingo.

De Stal van Dingo is een internationaal opererend gezelschap rond de Turks-Nederlandse maker Ilgin Abeln. Door middel van speels locatietheater nemen ze onderwerpen als nationalisme en migratie onder de loep, aan de hand van absurde en herkenbare situaties.
‘Alsof je thuis bent’ vertelt het migratieverhaal van Turken naar Nederland. Geen zoet verhaal over gelijkwaardigheid, maar een realistische en soms pijnlijk verhaal over transitie en de mogelijkheid jezelf te mogen zijn. Een voorstelling over de eerste generatie, die welkom werd geheten in Nederland, en het conflict over macht, representatie en de tijd waar we nu middenin zitten. Maar ook over de universele eenzaamheid van de mens. Want als alle identiteitsconflicten worden afgepeld, zitten we allemaal in hetzelfde schuitje.

Donderdag 30 juni
Boulevard Sloterplas tegenover Meervaart (Nieuw-West)
17:00 uur en 20:30 uur

De voorstelling duurt 60 minuten en is gratis te bezoeken.
 

Lees verder

 

Boulevard Sloterplas (tegenover de Meervaart)

Prijzen

Regulier Gratis
Ontvang interessante tips, bijboekingen, recensies en aanbiedingen in uw mailbox. Schrijf u in voor de nieuwsbrief en loop niets mis! Blijf op de hoogte!
Schrijf u in voor de nieuwsbrief