Data en kaarten

POW WOW

MINOUX

Theater

MINOUX organiseert een humoristische stamvergadering over hoe we om moeten gaan met de zorg voor onze ouders.

Een feestelijke samenkomst van ouders en kinderen met verschillende culturele achtergronden, overtuigingen en tradities. Theatermaker Minou Bosua leidt de ontmoeting, als bruisend middelpunt. Ze nodigt u uit om mee te praten en te dansen tijdens dit feest van herkenning en ongemak.

Wat vinden we vanzelfsprekend en wat ervaren we als een opgave? Waar botsen onze denkbeelden en wat kunnen we van elkaar leren? Door letterlijk met elkaar mee te bewegen creëert MINOUX een opening tot een nieuwe, gedeelde zingeving waarin we misschien wel het beste uit verschillende werelden kunnen samenbrengen.

Er komt een dag, dan krommen zij hun rug, vertragen zij hun pas en vernauwt hun wereld. Dan draaien de zorgrollen om; epileer je kin of neusgaten, ontwar je de administratie of breng je de soep. Dan bel je elke dag even of juist liever nooit. Je vliegt en draaft of laat de zorg met een (on)gerust hart over aan een toegewijde professional.

‘POW WOW’ is een samenwerking met moeders en dochters Zouhr, Ilham, Hajat, Nezija, Kabora, Alea, Mary, Narine, Carolyn, Stella, Jane, Marina, Parwin, Kolha, Shivana, Bouchra, Kalthoum en natuurlijk moeder Jopie. In Amsterdam wordt onder andere samengewerkt met Het Odensehuis en Wijknetwerken Amsterdam.
 

Lees verder

 

Blauwe Zaal

Stadspas

Voor deze voorstelling geldt de Stadspasactie. Heeft u een Stadspas met groene stip, dan betaalt u slechts €2,50 per kaart (max. 2 kaarten per pas).

Reserveren kan alleen via kaartverkoop@meervaart.nl o.v.v. het pasnummer. Niet geldig in combinatie met andere acties.

Prijzen

1e rang 17.50
2e rang 12.50
MTK 10% korting 15.75

Bovenstaande prijzen zijn exclusief € 1,50 boekingskosten per boeking.

  “Een ontroerende ode aan alle moedertjes... Bosua lijkt zich als een vis in het water te voelen op het podium, ze heeft een buitengewoon energieke, laconieke en vrolijke uitstraling en ze is prettig aards. ‘Bewustzijns-amusement’ noemt Bosua haar vorm van theater maken: het mag – nee, het moet – ergens over gaan, maar er moet ook lol aan worden beleefd.”
Theaterkrant
Ontvang interessante tips, bijboekingen, recensies en aanbiedingen in uw mailbox. Schrijf u in voor de nieuwsbrief en loop niets mis! Blijf op de hoogte!
Schrijf u in voor de nieuwsbrief