Data en kaarten

Momentum

Waldemar Torenstra, Astrid van Eck, Vincent Croiset, e.a.

Theater

Net als ‘Gif’, internationaal gezien al jaren het grootste Nederlandse toneelsucces, is ‘MOMENTUM’ een theaterstuk van Lot Vekemans.

‘Momentum’ gaat over de achterkant van de politiek en machthebbers die niet mogen falen, passend in een tijd waarin populaire politieke dramaseries de mens achter de politicus laten zien. 

Middenin een politieke crisis doet de trouwe First Lady Ebba (Astrid van Eck) er alles aan om de carrière van haar man (Waldemar Torenstra) te redden. Terwijl hun spindoctor (Vincent Croiset) uit alle macht hun imago’s in stand probeert te houden, raakt het tweetal in een opeenstapeling van misverstanden en verkeerde beslissingen verder van elkaar verwijderd.

Op de avond van het feest ter ere van het vijftigjarig bestaan van de partij stort alles in elkaar. Ebba maakt op dat moment een rigoureuze keuze, maar kan ze wel rekenen op de steun van haar man?

Tekst: Lot Vekemans
Regie: Maaike van Langen 
Spel: Waldemar Torenstra, Astrid van Eck, Vincent Croiset, Marijn Claes en Maas Muhren

 

 

Rode Zaal

* Stadspas

Voor deze voorstelling geldt de Stadspasactie. Heeft u een Stadspas met groene stip, dan betaalt u slechts €2,50 per kaart (max. 2 kaarten per pas).

Reserveren kan alleen via kaartverkoop@meervaart.nl o.v.v. het pasnummer. Niet geldig in combinatie met andere acties.

Prijzen

1e rang 26.50
2e rang 21.50
3e rang 16.50
MTK 10% korting 23.85
Stadspasactie* 2.50

Bovenstaande prijzen zijn exclusief € 1,50 boekingskosten per boeking.Ontvang interessante tips, bijboekingen, recensies en aanbiedingen in uw mailbox. Schrijf u in voor de nieuwsbrief en loop niets mis! Blijf op de hoogte!
Schrijf u in voor de nieuwsbrief