Data en kaarten

Ellen ten Damme & the Magpie Orchestra

BAROCK

Muziektheater

Wie het zich in de 17e en 18e eeuw kon permitteren, vierde de theatrale uitbundigheid. In het verlengde daarvan – en van haar eerdere succesvolle shows ‘PARIS-BERLIN’ en ‘CASABLANCA’ – nodigt Nederlands meest veelzijdige zangeres u uit om toe te treden tot haar hofhouding.

Ellen ten Damme's nieuwe show ‘BAROCK’ is een meertalig bal demasqué vol verrassende en herkenbare songs, waar de scabreuze excessen net zo opzwepend zijn als de schaduwzijdes meeslepend.

Samen met haar 8-koppige band, The Magpie Orchestra, droomt Ellen weg in frivole vergankelijkheid. Ze presenteren een tragédie lyrique die verder dan ooit terug in de tijd gaat en toch helemaal van nu blijft. 

We mogen weer en willen nóg meer. Iedereen waant zich het middelpunt van zijn eigen entourage, als een rockster in Versailles. Klatergoud blinkt op sociale media en de schone schijn is oogverblindend. Achter de façade observeert de troubadour de crinoline van de keizerin en leidt de dans alsof de morgen nooit komt.

 

Rode Zaal

90 min. (geen pauze)

Prijzen

1e rang 29.50
2e rang 24.50
3e rang 19.50
MTK 10% korting 26.55

Bovenstaande prijzen zijn exclusief € 1,50 boekingskosten per boeking.

Ontvang interessante tips, bijboekingen, recensies en aanbiedingen in uw mailbox. Schrijf u in voor de nieuwsbrief en loop niets mis! Blijf op de hoogte!
Schrijf u in voor de nieuwsbrief