Data en kaarten

Le Trio Joubran

The Long March

Muziek
Ud Festival

Dit concert is onderdeel van het Ud Festival. Tijdens het Ud Festival kunt u op vrijdag 11 en zaterdag 12 november genieten van 2 concerten per avond.

Voorafgaand aan dit concert speelt het Jawa Manla Sextet in de Blauwe Zaal. Voor € 30,00 kunt u beide concerten bezoeken. Klik hier om een passe-partout te bestellen!

Concert

Na twee eerdere, succesvolle concerten bij de Meervaart, is Le Trio Joubran terug! De basis van de muziek van Le Trio Jourban is voornamelijk Arabisch en vertoont invloeden van jazz, flamenco en westerse klassieke muziek.

We ontvingen Le Trio Jourbran in 2018 én in 2019, toen ze werden vergezeld door het Amsterdams Andalusisch Orkest (AAO). Het AAO ondersteunde het Palestijnse trio, gevormd door de broers Samir, Wissam en Adnan Joubran, tijdens dit concert en brachten Andalusische klanken met zich mee.

Ze wisselden elkaar af met verfijnde improvisaties, kruisden elkaar in perfecte harmonie en namen het publiek mee langs de rijke Oosterse maqam-tradities. Het was dus letterlijk een avond vol wereldmuziek uit verschillende windstreken. Wederom was het concert van de heren volledig uitverkocht.

Ud Festival

Het tweejaarlijkse Ud Festival staat geheel in het teken van het instrument dat de muzikale brug vormt tussen Oost en West. De ud maakte ooit een lange reis van Bagdad naar Andalusië en vormde de basis van een muzikale revolutie in het Westen.

Dit jaar vindt het Ud Festival plaats op vrijdag 11 en zaterdag 12 november. Op beide avonden starten we met een concert in de Blauwe Zaal om 19:15 uur, gevolgd door een concert in de Rode Zaal om 21:00 uur.

Lees verder

 

Rode Zaal

Prijzen

1e rang 25.00
2e rang 20.00
MTK 10% korting 22.50

Bovenstaande prijzen zijn exclusief € 1,50 boekingskosten per boeking.Ontvang interessante tips, bijboekingen, recensies en aanbiedingen in uw mailbox. Schrijf u in voor de nieuwsbrief en loop niets mis! Blijf op de hoogte!
Schrijf u in voor de nieuwsbrief