Data en kaarten

Kruimeltje

Rick Engelkes Theater Producties

Familie / Jeugd
6+

‘Kruimeltje’ is terug in een nieuw jasje! Een hartverwarmende familiemusical vol leuke liedjes, ondeugende streken en avontuur!

‘Kruimeltje’ is een echte feelgood familiemusical gebaseerd op de bekende klassieker van Chris van Abcoude. Een hartverwarmend verhaal over een jongetje, dat samen met zijn vriendinnetje Keesie op zoek gaat naar zijn familie en zijn plek in de wereld.

Door de besneeuwde straten ergens in Nederland zwerft Kruimeltje; een vrolijke en ondeugende straatjongen van 10 jaar. Helemaal alleen, op zoek naar zijn vader en moeder. Het enige dat Kruimeltje van zijn ouders heeft is een medaillon, met hun portretjes erin. Ondanks alles blijft hij positief en loopt hij zingend en fluitend de straten door. 

Dan ontmoet hij Keesie, een stoer meisje dat maar al te graag mee op avontuur gaat. Bij kruidenier Wilkes vindt Kruimeltje, samen met zijn vriend Noor de straathond, eindelijk een echt thuis. Wat schetst zijn verbazing? Zijn vader en Wilkes blijken oude jeugdvrienden te zijn geweest! Zou Wilkes kunnen helpen bij het vinden van zijn vader? Zou hij dan eindelijk niet meer op straat hoeven te leven? Als het eens zo simpel zou kunnen zijn... 

Het oer-Hollandse avontuur van Kruimeltje wordt al bijna 100 jaar beschouwd als één van de meest populaire kinderverhalen. Na de succesvolle tweede film in 2020 is Kruimeltje, nu in een compleet nieuwe versie, eindelijk weer in het theater te zien.

Lees verder

 

Rode Zaal

75 min. (geen pauze)

Prijzen

1e rang 22.50
2e rang 20.00
Kindprijs 1e rang 15.00
Kindprijs 2e rang 12.50
MTK 10% korting 20.25
Meer Theater Kaart Kind <12 Jaar Rang 1 13.50

Bovenstaande prijzen zijn exclusief € 1,50 boekingskosten per boeking.

Ontvang interessante tips, bijboekingen, recensies en aanbiedingen in uw mailbox. Schrijf u in voor de nieuwsbrief en loop niets mis! Blijf op de hoogte!
Schrijf u in voor de nieuwsbrief