Data en kaarten

Kikker is verliefd!

Van Hoorne Entertainment

Familie / Jeugd
3+

Duik mee met Kikker en zijn vriendjes in een vrolijk, muzikaal avontuur!

Kikker en zijn vriendjes, bekend van de boeken van Max Velthuijs, zijn al meer dan 30 jaar favoriet onder kinderen. Eigenlijk is Kikker het gelukkigst in zijn eigen fijne huis aan de rivier, maar avontuur is ook leuk. Dus maakt hij nu weer een uitstapje naar het theater, met de spiksplinternieuwe, spetterende familiemusical ‘Kikker is verliefd’!

Kikker voelt zich vreemd. Hij moet lachen en huilen tegelijk en zijn hartje doet boem, boem, boem. Gelukkig staan zijn vrienden altijd klaar om hem te helpen. Wat zou er met Kikker aan de hand zijn? Heeft hij misschien honger, of is hij ziek? Samen met zijn bekende vrienden Varkentje, Eend, Rat en Haas doet Kikker er alles aan om antwoord te krijgen op die ene grote vraag: hoe komt het toch dat Kikker zijn hartje zo klopt?

'Kikker is verliefd!’ is een magisch mooie poppenvoorstelling met veel interactie en humor. Na de voorstelling kun je Kikker en zijn vriendjes in de foyer van het theater ontmoeten en met hen op de foto gaan tijdens een uitgebreide meet & greet.

‘Kikker is verliefd!’ is gebaseerd op het gelijknamige boek van Max Velthuijs, uitgegeven door Uitgeverij Leopold.

Kleurplaat beschikbaar: Download hier de kleurplaat van Kikker is verliefd!.
 

Lees verder

 

Rode Zaal

60 min. (geen pauze)

* Stadspas

Voor deze voorstelling geldt de Stadspasactie. Heeft u een Stadspas met groene stip, dan betaalt u slechts €2,50 per kaart (max. 2 kaarten per pas).

Reserveren kan alleen via kaartverkoop@meervaart.nl o.v.v. het pasnummer. Niet geldig in combinatie met andere acties.

Prijzen

1e rang 21.50
2e rang 19.00
Kindprijs 1e rang 16.50
Kindprijs 2e rang 14.00
MTK 10% korting 19.35
Meer Theater Kaart Kind <12 Jaar Rang 1 14.85
Stadspasactie* 2.50

Bovenstaande prijzen zijn exclusief € 1,50 boekingskosten per boeking.

Ontvang interessante tips, bijboekingen, recensies en aanbiedingen in uw mailbox. Schrijf u in voor de nieuwsbrief en loop niets mis! Blijf op de hoogte!
Schrijf u in voor de nieuwsbrief