Data en kaarten

After All Springville

Miet Warlop

Disasters and Amusement Parks

Theater
Nederlands Theater Festival

Deze voorstelling speelt tijdens het Nederlands Theater Festival en is door de Mimejury genomineerd voor de VSCD Mime/Performance Prijs.

'After All Springville, Disasters and Amusement Parks' is een beeldende performance: scenografie, kostumering, attributen en personages zijn nauw met elkaar verweven en lopen in elkaar over.

Door het hanteren van een absurde logica en het spelen met proporties, ontroeren deze personages ons in de uitkomst van hun disfunctioneren door hun poëtische spel met chaos, verwachting en verrassing.

Gaandeweg verliezen zij hun vertrouwde aard en verandert de omgeving in een tableau van een stil landschap dat wild groeit en zich ontpopt tot in de oneindigheid.

Uit het juryrapport

De Vlaamse beeldend kunstenaar Miet Warlop maakt objecttheater in een volstrekt originele stijl. Uit haar tot leven gebrachte voorwerpen steken alleen de benen van de performers. Rondom het kartonnen huis van een man die niets met de buitenwereld te maken wil hebben, ontstaat een geheimzinnige, woordloze vertelling over een verweesde gemeenschap.

 

Rode Zaal

Prijzen

1e rang 19.00
2e rang 16.00
3e rang 13.00
MTK 10% korting 17.10

Bovenstaande prijzen zijn exclusief € 1,50 boekingskosten per boeking.

  “After all Springville / Disasters and Amusement Park behoort met stip tot een van de sterkste visuele voorstellingen van dit seizoen.”
Concert News
  “Miet Warlop ontpopt zich als een springlevende homo ludens die eigen werelden creëert zonder vastliggende natuurwetten en logische verbanden. ”
Theaterkrant


Ontvang interessante tips, bijboekingen, recensies en aanbiedingen in uw mailbox. Schrijf u in voor de nieuwsbrief en loop niets mis! Blijf op de hoogte!
Schrijf u in voor de nieuwsbrief