Data en kaarten

Voor sletten die zijn verkracht

Toni Blackwell

Amsterdam Fringe Festival

Theater
Amsterdam Fringe Festival

Geniet van een avondvullend programma en kom vanaf 18:30 uur naar 'The Female Swoosh'.  Een sterk programma vol theater, muziek, spoken word, poëzie, een talk én performances. Dit allemaal op zijn Fringst: de diepte in duiken in gloeiendhete thema’s, maar wel in een glitterbad. Klik hier voor meer info.

Ik zweef boven m’n lichaam en ruik oud zweet
Heerlijk
Oud
Zweet
van mezelf
ben ik
van de ander

Ergens tussen onze willen
voel je aan m’n billen
vol ongeduld
wiens schuld

Weet je nog wanneer je voor het laatst seks heb gehad?
Is er toen gevraagd of je dat wilde?
Heb jij dat aan de ander gevraagd?
wanneer is de vraag er niet meer toe gaan doen?
Voor jezelf
Voor de ander
Voor anderen

Een interdisciplinaire voorstelling over seksuele trauma en slutshaming. Waarin een groep met elkaar het heft in eigen handen neemt.

Over de makers
Negen spelers hebben onder regie van Toni Blackwell & assistentie van Lisa Carreno, met elkaar onderzoek gedaan naar seksueel trauma en slutshaming. Vertrokken vanuit hun persoonlijke verhaal en dat van de samenleving.

Eerder dit jaar won Toni Blackwell De Troffel 2022 voor haar concept ‘Voor sletten die zijn verkracht’. Festival Cement reikt deze stimuleringsprijs jaarlijks uit aan het beste concept voor een voorstelling of performance van een beginnend maker. 'Het voorstel van Toni Blackwell is moedig, super urgent en noodzakelijk voor de maker maar ook voor het publiek’, schrijft de jury.

Over Amsterdam Fringe Festival
Amsterdam Fringe Festival toont jaarlijks in september 11 dagen lang theater en dans van nieuw, onbekend en ongetemd talent op meer dan 25 locaties in Amsterdam. Het festival  is een platform en vrijplaats voor eigenzinnige makers en hun publiek. Nieuw talent, uitvinders, nichevirtuozen, hybriders, out-of-boxers, post-avantgardisten, vreemde vogels, wildcards en al dan niet bewust artistiek thuislozen: ze nodigen je uit om mee te gaan op Fringe-avontuur langs de rafelranden van het theater en de stad.  

Lees verder

 

Blauwe Zaal

60 minuten

Exclusief pauzedrankje

Prijzen

Prijs 12.50
Ontvang interessante tips, bijboekingen, recensies en aanbiedingen in uw mailbox. Schrijf u in voor de nieuwsbrief en loop niets mis! Blijf op de hoogte!
Schrijf u in voor de nieuwsbrief