Data en kaarten

De Betovering van Desert Blues

Tarwa N-Tiniri & Thijs Borsten

Muziek

Op uitnodiging van Thijs en Hassan reist de band naar Nederland voor een theatertournee, ondersteund met prachtige beelden die tijdens de reis gemaakt zijn.

Voor het nieuwe theaterprogramma Desert Blues in de serie ‘Muzikale reis Thijs’ reist Thijs samen met cultureel ondernemer Hassan Elammouri naar de Marokkaanse woestijn op zoek naar bluesband Tarwa N-Tiniri. Tijdens deze zoektocht maken Thijs (met zijn camera) en reisgenoot Hassan kennis met het overweldigende woestijnlandschap en haar karakteristieke bevolking.

Na een lange en inspirerende reis door de woestijn komen ze uiteindelijk aan in het zuidelijkste puntje van Marokko tegen de grens met Senegal. Daar ontmoeten ze uiteindelijk de leden van de band Tarwa N-Tiniri.  De bandleden ontvangen Thijs en Hassan met open armen en laten hen kennismaken met de bijzondere cultuur en haar gebruiken.

 

Blauwe Zaal

Prijzen

1e rang 22.50
2e rang 17.50
MTK 10% korting 20.25

Bovenstaande prijzen zijn exclusief € 1,50 boekingskosten per boeking.Ontvang interessante tips, bijboekingen, recensies en aanbiedingen in uw mailbox. Schrijf u in voor de nieuwsbrief en loop niets mis! Blijf op de hoogte!
Schrijf u in voor de nieuwsbrief