Data en kaarten

West Beach Film Festival

WEST BEACH X MEERVAART

FESTIVAL AAN DE SLOTERPLAS

Special
  • vr 23 sep 19:00 uur
FILMS - MUSIC - FOOD - DRINKS - PUBQUIZ

West Beach (Film) Festival: al 19 jaar dé afsluiter van de zomer met film en meer aan de Sloterplas! Een festival voor iedereen, met een hart voor de buurt. Deze 19e editie volgt het festival ‘vrijheid’ als leidraad. Een term die verschillende associaties oproept en voor iedereen een andere betekenis heeft. Bij West Beach (Film) Festival ben je vrij om te zijn wie je bent en te denken wat je wilt. Vanuit dat idee is een breed programma samengesteld, zodat er voor ieder wat tussen zit.

23 september organiseren West Beach en Meervaart een gezamenlijk programma met een aantal fantastische films en kun je je filmkennis testen in de Film Pubquiz Devrim Arslan (bekend van het tv programma Beat The Champions). 

Programma

Na de quiz kun je genieten van het filmprogramma: 
20:30 uur: Meervaart Studio Film Lab short movies 
21:00 uur: Everything, Everywhere, All at Once
23:30 uur: Color Out of Space

DJ Duo Mando & Rich zijn de hele avond aanwezig met heerlijke tunes.

Algemene informatie

Datum: vrijdag 23 september 2022 
Tijd: vanaf 19:00 uur
Locatie: Op het Bastion naast het Sloterstrand in Amsterdam Nieuw-West (naast Hotel Buiten)
Entree: West Beach (Film) Festival wil voor iedereen toegankelijk zijn en de toegang is daarom gratis. Er wordt gewerkt met een Pay as you like-principe; iedereen die wil, kan een vrijwillige bijdrage doen aan de deur of via de website.

Meer info: www.westbeachfilmfestival.com

West Beach (Film) Festival wordt mede mogelijk gemaakt door Gemeente Amsterdam, Amsterdams Fonds voor de Kunst, VSBfonds, Postcode Loterij Buurtfonds, Fonds voor Nieuw-West en Outdoor Cinema.

Lees verder

 

Bastion naast het Sloterstrand

Ontvang interessante tips, bijboekingen, recensies en aanbiedingen in uw mailbox. Schrijf u in voor de nieuwsbrief en loop niets mis! Blijf op de hoogte!
Schrijf u in voor de nieuwsbrief