Data en kaarten

Past, Present, Zero

Denden Karadeniz / Zero Dance Theatre

Dans
ICK-FEST

‘Past, Present, Zero’ gaat over verleden, heden en toekomst. Hoe beïnvloedt het verleden de keuzes van vandaag en morgen?

Choreograaf en artistiek leider van Zero Dance Theatre, Denden Karadeniz, combineert breakdance met hedendaagse dans tot Urban Contemporary. Hij werd bekend bij het grote publiek door zijn deelname aan tv-programma's als The Ultimate Dance Battle, So You Think You Can Dance en Time to Dance.

Denden begon als breakdancer. Na de dansacademie verdiepte hij zich in Los Angeles en Australië in de combinatie van breakdance en hedendaagse dans. Met zijn roots in de urban battle scene, commerciële ervaring op televisie en zijn liefde voor theater draagt hij zijn visie verder met zijn eigen dansgezelschap.

Zero Dance Theatre is Nederlands eerste Urban Contemporary dansgezelschap. Het combineert een schat aan diverse dansstijlen en achtergronden tot een uniek fysiek bewegingsidioom. In Urban Contemporary smelten moderne technieken samen met een urban dynamiek, waarbij je kunt denken aan dansstijlen die oorspronkelijk van de straat komen, zoals breakdance, hiphop, house, locking en popping.

 

Blauwe Zaal

Stadspas

Voor deze voorstelling geldt de Stadspasactie. Heeft u een Stadspas met groene stip, dan betaalt u slechts €2,50 per kaart (max. 2 kaarten per pas).

Reserveren kan alleen via kaartverkoop@meervaart.nl o.v.v. het pasnummer. Niet geldig in combinatie met andere acties.

Prijzen

1e rang 20.00
MTK 10% korting 18.00
2e rang 15.00

Bovenstaande prijzen zijn exclusief € 1,50 boekingskosten per boeking.Ontvang interessante tips, bijboekingen, recensies en aanbiedingen in uw mailbox. Schrijf u in voor de nieuwsbrief en loop niets mis! Blijf op de hoogte!
Schrijf u in voor de nieuwsbrief