Data en kaarten

European Outdoor Film Tour 2022

Moving Adventures

Film

Nieuwe avonturen op het grote witte doek.

Het avontuur lonkt overal – op de savanne in Afrika of ten noorden van de Poolcirkel – onze helden en heldinnen laten zich niet tegenhouden! Hoe ervaar je de klimscene als niet-horende? Hoe ver is 80 kilometer als je ze 51 dagen achtereen loopt? Wat denkt een kajakster als ze haar mannelijke concurrenten in een kolkende bergstroom de baas is? Hoeveel vrijheid betekent een fiets voor een zestienjarige Zambiaan? En wat
als je tijdens de lockdown niet naar verre rotswanden kunt reizen om te klimmen?
De antwoorden op al deze vragen geeft de EOFT 2022! Er worden in totaal acht films vertoond, die naast twee oude, ook vele nieuwe protagonisten introduceren. Een mix die de outdoor community nog niet eerder heeft gezien!

 

Rode Zaal

Stadspas

Voor deze voorstelling geldt de Stadspasactie. Heeft u een Stadspas met groene stip, dan betaalt u slechts €2,50 per kaart (max. 2 kaarten per pas).

Reserveren kan alleen via kaartverkoop@meervaart.nl o.v.v. het pasnummer. Niet geldig in combinatie met andere acties.

Prijzen

Regulier 19.90

Bovenstaande prijzen zijn exclusief € 1,50 boekingskosten per boeking.Ontvang interessante tips, bijboekingen, recensies en aanbiedingen in uw mailbox. Schrijf u in voor de nieuwsbrief en loop niets mis! Blijf op de hoogte!
Schrijf u in voor de nieuwsbrief