Data en kaarten

Godenzonen

Robbie Wallin, Luan Buleshkaj en Guillano Herdigein

Aansluitend kijken we Rangers - Ajax op groot scherm

Special

Na afloop van de voorstelling tonen we de Champions League-wedstrijd Rangers - Ajax op groot scherm in de foyer.

‘Godenzonen’ is een voorstelling van acteur/theatermaker Robbie Wallin en woordkunstenaar Luan Buleshkaj; twee ras-Amsterdammers. De mannen worden begeleid door gitarist Guillano Herdigein.

Voor de mensen die de voorstelling al eerder bij ons zagen: het stuk is geactualiseerd en iets ingekort. Zeer de moeite waard om nog eens te zien als opwarmer van Rangers - Ajax!

In ‘Godenzonen’ fungeert Ajax als metafoor om maatschappelijke vraagstukken op een humoristische manier bespreekbaar te maken en het gesprek gaande te houden. De jonge makers slaan een nieuwe weg in door spoken word, storytelling, muziek, comedy en theater te combineren.

Na afloop van de voorstelling tonen we de Champions League-wedstrijd Rangers - Ajax op groot scherm in de foyer. Dit wordt mogelijk de beslissing in de poule, dus het kan een spannende avond worden! Uiteraard is het eerste biertje van het huis en kun je rekenen op de nodige porties bruin fruit.

Programma

19:45 - 20:30 uur: Voorstelling ‘Godenzonen’ in de Blauwe Zaal

21:00 uur: live viewing Rangers - Ajax in de foyer

 

Blauwe Zaal

Prijzen

1e rang 15.00
MTK 10% korting 13.50

Bovenstaande prijzen zijn exclusief € 1,50 boekingskosten per boeking.

  “Het spelplezier, de muzikaliteit en de kritische insteek van de voorstelling overtuigen van begin tot eind, waardoor de voorstelling ook voor Ajaxhaters een feestje wordt.”
Theaterkrant


Ontvang interessante tips, bijboekingen, recensies en aanbiedingen in uw mailbox. Schrijf u in voor de nieuwsbrief en loop niets mis! Blijf op de hoogte!
Schrijf u in voor de nieuwsbrief