Data en kaarten

Nu ik je zie

Solo Stories / Soy Kroon

Theater

‘Nu ik je zie’ is gebaseerd op het gelijknamige boek dat Merlijn Kamerling schreef over zijn verhouding tot zijn vader Antonie.

Tien jaar na de zelfverkozen dood van zijn vader ontwaakt de 21-jarige zoon uit een roes. Waarom lukt het hem niet om iets van zijn leven te maken? Als hij het verleden in de ogen durft te kijken, ziet hij misschien weer een toekomst. Als een detective zoekt hij naar sporen van zijn vader.

Familieleden, vrienden en collega’s ondervraagt hij als getuigen. Maar terwijl de zoon steeds intensiever speurt naar zijn vader, komt hij vooral zichzelf tegen.

‘Nu ik je zie' is gebaseerd op het gelijknamige boek dat Merlijn Kamerling schreef over zijn verhouding tot zijn vader Antonie. Een verhaal over uitgestelde rouw. Over volwassen worden en de zoektocht naar je eigen identiteit. En over een onverwacht sterke bloedband.

Van de makers van ‘Ma’ en ‘In het licht’ en gespeeld door multitalent Soy Kroon (‘Hoogvliegers’, ‘The Passion’, ‘War Horse’).

 

Blauwe Zaal

Prijzen

1e rang 20.00
2e rang 15.00
MTK 10% korting 18.00

Bovenstaande prijzen zijn exclusief € 1,50 boekingskosten per boeking.

  “Een openhartig en gedurfd verhaal.”
JAN over het boek
  “Een ontroerend boek.”
OP1 over het boek
  “Onthutsend eerlijk.”
De Telegraaf over het boek
  “Echt indrukwekkend.”
RTL Boulevard over het boek


Ontvang interessante tips, bijboekingen, recensies en aanbiedingen in uw mailbox. Schrijf u in voor de nieuwsbrief en loop niets mis! Blijf op de hoogte!
Schrijf u in voor de nieuwsbrief