Data en kaarten

Pink Portal

Cecilia Moisio

Dans

Let op: deze voorstelling is Engelstalig. Om 19:30 start een gratis introductie met documentaire. De documentaire is zowel Nederlands als Engels gesproken en Engels ondertiteld. 

'PINK PORTAL' gaat over ouder worden, afvallen, seksualiteit, lichaamshaar, menstruatie, het begrip 'onrein', glitterjurken, zwangerschap, sjamanisme, consent, oerkracht en goddelijkheid. The full story. Acht vrouwen, jong en oud, schijnen hun licht op de controle, kritiek, verafgoding en censuur waarmee het vrouwelijk lichaam al eeuwen te maken heeft.

Het past in de lijn van activistische voorstellingen waarmee choreograaf en theatermaker Cecilia Moisio naam heeft gemaakt. De voorstelling doorbreekt taboes over het vrouwelijk lichaam en seksualiteit en vormt een statement over de maatschappelijke positie van vrouwen anno nu.

Cecilia mixt de rauwe, ritmische, uitputtende dans in een explosieve choreografie met confronterende tekst, humor, emotionele muziek, zang, oergeluiden en jaren ‘40 Hollywoord scenes.

Cecilia Moisio
De van oorsprong Finse Cecilia Moisio danste bij Dansgroep Krisztina de Châtel en daarna bij Ward/waRD – Ann Van den Broek. In 2014 won ze de prijs van de Nederlandse Dansdagen en in 2019 de prijs van de Nederlandse Dansdagen Jong Publiek. 

Als choreograaf maakte ze inmiddels 27 voorstellingen die in 15 landen te zien zijn geweest. In de (inter)nationale podiumkunstenwereld wordt ze gezien als een veelzijdige en vernieuwende maker met een multidisciplinaire stijl. 

Haar werk is rauw, relativerend, psychologisch maar ook zeer humoristisch. Veel succes boekte ze met ‘Victory’ bij Maas theater en dans, waar ze sindsdien vaste gastmaker is.

Lees verder

 

Blauwe Zaal

Extra bij deze voorstelling:

Voorgesprek

Om 19:30 uur vindt een gratis introductie plaats en wordt een documentaire over de voorstelling vertoond.

* Stadspas

Voor deze voorstelling geldt de Stadspasactie. Heeft u een Stadspas met groene stip, dan betaalt u slechts €2,50 per kaart (max. 3 kaarten per pas).

Reserveren kan alleen via kaartverkoop@meervaart.nl o.v.v. het pasnummer dat met 6064... begint. U ontvangt dan een iDEAL betaallink. Na betaling ontvangt u de kaarten in uw mail. Niet geldig in combinatie met andere acties.

Prijzen

1e rang 20.00
2e rang 15.00
MTK 10% korting 18.00

Bovenstaande prijzen zijn exclusief € 1,50 boekingskosten per boeking.Ontvang interessante tips, bijboekingen, recensies en aanbiedingen in uw mailbox. Schrijf u in voor de nieuwsbrief en loop niets mis! Blijf op de hoogte!
Schrijf u in voor de nieuwsbrief