Data en kaarten

Dylan Moran

We Got This

Cabaret

De Ierse comedian Dylan Moran speelt zijn nieuwste show 'We Got This' in Meervaart. Kaartverkoop via Ticketmaster.

'We Got This' is de splinternieuwe voorstelling van de BAFTA- en Perrier Award winnende comedian Dylan Moran. Hij is onder het grote publiek bekend geworden als co-writer van de serie Black Books, waarin hij samen met Bill Bailey een van de hoofdrollen vertolkte. Daarnaast was hij te zien in Notting Hill, Calvary, Shaun of the Dead, Run Fatboy Run en meer.

Moran brengt de origineelste en grappigste gedachtenspinsels op een geheel eigen wijze. Hij gebruikt daarbij soms fantasierijke en haast poëtische taal, waardoor hij ook wel de Oscar Wilde van de comedy wordt genoemd. Moran was al vaker in Nederland te zien. Zo stond hij in 2015 al eens eerder bij ons in Meervaart, en in 2018 zette hij het RAI Theater op zijn kop.

In deze nieuwe show stoeit Dylan Moran op een vrolijke manier met zijn frustraties en stommiteiten uit het hedendaagse leven. De afgelopen jaren waren geen makkelijke tijden, maar Moran weet er iets heel grappigs en origineels van te maken.

Mojo & Ticketmaster
Meer informatie over deze show vind je op: mojo.nl/dylanmoran
De kaartverkoop loopt via www.ticketmaster.nl en tel. 0900 - 300 1250 (60 cpm).

Lees verder

 

Rode Zaal

Exclusief pauzedrankje

Prijzen

Tickets vanaf 42.00
Ontvang interessante tips, bijboekingen, recensies en aanbiedingen in uw mailbox. Schrijf u in voor de nieuwsbrief en loop niets mis! Blijf op de hoogte!
Schrijf u in voor de nieuwsbrief