Data en kaarten

Noel Miller

Everything Is F#&ked

Cabaret
  • wo 24 mei 20:15 uur
    Uitverkocht

Kaartverkoop via Ticketmaster.

Noel Miller's sterke oneliners en actueel sociaal commentaar maken hem een comedian waar je rekening mee moet houden in de comedywereld. Tussen regisseren, touren, podcasting, muziek en streaming is de opkomst van Noel ronduit razendsnel geweest. Naast de hoofdrol in de populaire YouTube-serie That's Cringe en  comedyduo  +  podcast Tiny Meat Gang met collega-komiek Cody Ko, heeft Noel in zijn eentje succesvolle series gemaakt, waaronder zijn format rond de populaire Britse realityshow Love Island. Zijn brede bereik heeft hem deals opgeleverd met bedrijven zoals SeatGeek en Old Spice, evenals solo comedy-optredens in het hele land.

Noel heeft ook succes gevonden als filmmaker, als het creatieve brein achter de populaire muziekvideo's van Tiny Meat Gang, waaronder Walk Man, dat meer dan 19 miljoen views heeft verzameld, en hun recente releases, Broke Bitch, Daddy en Sofia, die gezamenlijk 20M + -weergaven hebben. Buiten de muziek bracht Noel onlangs zijn eerste korte film uit, Suki, een duistere komedie over een relatie tussen een detective en een seriemoordenaar.  Bovendien heeft Noel onlangs zich gefocust op streaming, wat resulteert in een snel groeiende Twitch-aanhang. Hij racet op zijn rijsimulator tegen professionele Formule 1-coureurs of speelt games zoals Call of Duty: Warzone.

Lees verder

 

Rode Zaal

Exclusief pauzedrankje

Prijzen

Regulier 33.95
Ontvang interessante tips, bijboekingen, recensies en aanbiedingen in uw mailbox. Schrijf u in voor de nieuwsbrief en loop niets mis! Blijf op de hoogte!
Schrijf u in voor de nieuwsbrief