Data en kaarten

Erosion

Rotor

Mime
ZÉRO festival

Deze voorstelling is onderdeel van het ZÉRO – mime & performance festival, de eerste editie van een tweedaags festival dat gewijd is aan mime en performances. Klik hier voor het volledige programma. 

Een voorstelling over de mens en zijn omgeving. Nu de balans tussen mens en natuur een kantelpunt nadert, gaan de performers op een poëtische manier in dialoog met een dreigend landschap.

Erosion is de schurende werking van water, wind en ijs, waardoor het landschap van de aarde gevormd wordt. In hoeverre beïnvloedt dit landschap de mens en in hoeverre beïnvloedt de mens het landschap? Zijn wij als mens vrij in onze keuzes of worden deze bepaald door de omgeving waarin we ons bevinden? Dit zijn de vragen die het Amsterdamse performance collectief centraal stelt in hun nieuwe voorstelling Erosion. 

Erosion is een productie van Veem House for Performance in co-productie met Schweigman&. 

FESTIVALTICKET ZÉRO festival
ZÉRO – mime & performance festival is een tweedaags festival met een breed scala aan fysieke en beeldende voorstellingen. ZÉRO programmeert naast Rotor, de voorstelling 'Knock-Out' van Jakop Ahlbom Company & ISH Dance Collective, toont recent werk van jonge mimemakers en performers, biedt Q&A’s en kijkcursussen aan en laat doorlopende installaties zien.

Voor € 30,00 kunt u beide voorstellingen met festivalprogrammering bezoeken. Klik hier om een festivalticket te bestellen!

Let op: vrijdag 16 dec zijn de passe-partout voor beide voorstelling UITVERKOCHT. Er zijn nog wel kaarten beschikbaar voor de voorstelling Erosion + festivalprogrammering.

Lees verder

 

Blauwe Zaal

* Stadspas

Voor deze voorstelling geldt de Stadspasactie. Heeft u een Stadspas met groene stip, dan betaalt u slechts €2,50 per kaart (max. 2 kaarten per pas).

Reserveren kan alleen via kaartverkoop@meervaart.nl o.v.v. het pasnummer. Niet geldig in combinatie met andere acties.

Prijzen

1e rang 15.00
MTK 10% korting 13.50
Stadspasactie* 2.50

Bovenstaande prijzen zijn exclusief € 1,50 boekingskosten per boeking.Ontvang interessante tips, bijboekingen, recensies en aanbiedingen in uw mailbox. Schrijf u in voor de nieuwsbrief en loop niets mis! Blijf op de hoogte!
Schrijf u in voor de nieuwsbrief