Data en kaarten

Stephen Lynch

The Time Machine Tour

Cabaret

De Amerikaanse komiek, muzikant en acteur Stephen Lynch komt naar de Meervaart!

De Amerikaanse comedian en singer-songwriter Stephen Lynch komt op 20 februari naar de Meervaart! Lynch beschrijft zichzelf als een "muzikant gevangen in het lichaam van een comedian”.

De kaartverkoop start op woensdag 9 november om 11:00 uur.

Stephen stond met vorige tours o.a. in een uitverkochte Melkweg en De Oosterpoort en was te zien op Lowlands. Hij brak in 2000 internationaal door met zijn eerste Comedy Central presents-special (die tot op de dag van vandaag behoort tot één van de hoogst gewaardeerde specials), speelde wereldwijd op comedyfestivals, had een rol in een Broadway-musical en werd genomineerd voor een Tony Award. In 2007 tourde hij onder andere met Bob Saget en Louis C.K. met 'Opie and Anthony’s Traveling Virus Comedy Tour’ en in 2008 kwam zijn tweede Comedy Central special uit.

Begeleidend op gitaar zingt hij de meest bizarre teksten verpakt in een popdeuntje wat zorgt voor verrassende wendingen. Tel daar de interactie met het publiek bij op en Lynch staat garant voor een avond waarbij je aan het einde van de avond pijn in je buik én kaken hebt van het lachen. Na vier jaar wachten is het weer tijd om het Nederlandse te publiek te vermaken met zijn gloednieuwe 'The Time Machine Tour'.

Lees verder

 

Rode Zaal

Ontvang interessante tips, bijboekingen, recensies en aanbiedingen in uw mailbox. Schrijf u in voor de nieuwsbrief en loop niets mis! Blijf op de hoogte!
Schrijf u in voor de nieuwsbrief