Data en kaarten

Istanbulse Nachten

Istanbul Turks-Klassieke Muziekkoor

Muziek
Over de vloer

Onder de noemer Over de vloer (in Nieuw-West) geeft Meervaart podium aan lokaal gebonden programma’s. Het aanbod is een mix van exposities, lezingen, filmvertoningen, performances en uitvoeringen.*

Op zaterdag 10 december brengt het 'Istanbul Turks-Klassieke Muziekkoor' Ottomaanse paleismuziek ten gehore. Deze muziek is ontwikkeld vanaf de 10e eeuw in het Midden-Oosten en de Balkan.

Het is muziek die zich zowel in de Seljoekische- als de Ottomaanse periode ontwikkelde. Onder Sultan Yavuz Selim, de 9e Ottomaanse sultan die de troon betrad, beleefde het een renaissance in de 15e eeuw. Het koor neemt u mee naar de sferen van het Ottomaanse paleis 'Topkapi' in Istanbul.

*Onder de noemer Over de vloer (in Nieuw-West) geeft Meervaart podium aan lokaal gebonden programma’s. Het aanbod is een mix van exposities, lezingen, filmvertoningen, performances en uitvoeringen. De makers lopen uiteen van buurtbewoners, autodidacten en professionals die met elkaar verbonden zijn in hun liefde voor kunst, cultuur en Nieuw-West. Zo vieren we het stadsdeel, reflecteren we op haar heden, verleden & toekomst en zetten we haar bewoners op de voorgrond. 

Over de vloer geeft met energie, verwondering en betrokkenheid uiting aan het besef: Nieuw-West heeft ons gemaakt. Wij maken Nieuw-West.

Lees verder

 

Blauwe Zaal

* Stadspas

Voor deze voorstelling geldt de Stadspasactie. Heeft u een Stadspas met groene stip, dan betaalt u slechts €2,50 per kaart (max. 2 kaarten per pas).

Reserveren kan alleen via kaartverkoop@meervaart.nl o.v.v. het pasnummer. Niet geldig in combinatie met andere acties.

Prijzen

Prijs 17.50
Stadspas (spec. actie) Tickets 2.50

Bovenstaande prijzen zijn exclusief € 1,50 boekingskosten per boeking.

Ontvang interessante tips, bijboekingen, recensies en aanbiedingen in uw mailbox. Schrijf u in voor de nieuwsbrief en loop niets mis! Blijf op de hoogte!
Schrijf u in voor de nieuwsbrief