Data en kaarten

Ontdek De Kracht In Jezelf

Gilbert Themen

Special

Ben je er klaar voor geïnspireerd te worden om de volgende stap in je leven te zetten?

'Ontdek De Kracht In Jezelf' van entertainer, muzikant en coach Gilbert Themen zal je verrassen, inspireren, ontroeren en vast en zeker wat bij je losmaken. Het is ook een show die je uitnodigt om nieuwe - of andere - stappen te zetten in je leven, waardoor je meer geluk, succes en energie ervaart.

De kracht in jezelf ontdekken is de meest waardevolle tool die Gilbert Themen kan meegeven. Door middel van zijn muziek, zijn eigen verhaal en de verhalen van anderen wil hij je inspireren om een nog betere versie van jezelf te worden.

Wat zo fijn is aan deze show is dat je een middagje uit - met lekkere songs en entertainment - combineert met een stukje persoonlijke ontwikkeling en mindset. Gilbert neemt je mee in de principes van de bestseller van Dr. Joseph Murphy 'De Kracht in Jezelf' en hoe dit heeft gewerkt voor hem, zijn coachingklanten, en vele andere mensen over de hele wereld.

Leren is stemmingsafhankelijk. Tijdens deze inspirerende theatershow gebruikt Gilbert zijn muziek niet alleen om jou te entertainen, maar (juist) ook om je te inspireren en om je iets te leren. Zodat je met een goed gevoel naar huis gaat. En je met de informatie die hij je geeft ook echt aan de slag kunt. Dus kom langs en neem gezellig iemand mee!

Lees verder

 

Blauwe Zaal

Prijzen

1e rang 18.50
MTK 10% korting 16.65

Bovenstaande prijzen zijn exclusief € 1,50 boekingskosten per boeking.Ontvang interessante tips, bijboekingen, recensies en aanbiedingen in uw mailbox. Schrijf u in voor de nieuwsbrief en loop niets mis! Blijf op de hoogte!
Schrijf u in voor de nieuwsbrief