Data en kaarten

René van Kooten

Op Zoek naar René XXL

Incl

Muziektheater

Zanger en musicalartiest René van Kooten wordt dit seizoen 50 jaar en zit dan 25 jaar in het artiestenvak. Hij viert dit met de tour ‘Op Zoek naar René’. Speciaal en exclusief voor de Meervaart speelt René een XXL versie van zijn jubileumshow.

Na grote producties als ‘Miss Saigon’, ‘Aida’, ‘Jersey Boys’, ‘Aspects of Love’, ‘Bridges of Madison County’, ‘Evita’ en nu ‘Titanic’ hoorde René net iets te vaak: “Echt zonde dat je in musicals zit, want met jouw mogelijkheden zou je ook zanger kunnen worden”.

Dit schreeuwt natuurlijk om een zoektocht, een queeste. En waarom daar dan niet meteen een langgekoesterde droom waarmaken? ‘Op Zoek naar René’ is zijn eigen avondvullende theatervoorstelling. Natuurlijk voorzien van veel muziek: van René zelf, uit de vele voorstellingen waar hij hoofdrollen in vertolkte, maar ook muziek die alles vertelt over René als persoon en artiest. René wordt hierbij begeleid door zijn eigen live-band van Nederlandse topmuzikanten.

XXL uitvoering
Speciaal en exclusief voor de Meervaart speelt René een XXL versie van zijn jubileumshow. Deze avond ontvangt hij maar liefst vier topvrouwen uit de Nederlandse theaterscene: Lone van Roosendaal, Brigitte Heitzer, Carolina Dijkhuizen en Vajen van den Bosch.
 
Samen met zijn gasten koos hij de mooiste duetten uit, uit de musicals waarin hij schitterde en zijn enorme lijst met favoriete pop- en rocknummers. One Night Only!

Lees verder

 

Rode Zaal

* Stadspas

Voor deze voorstelling geldt de Stadspasactie. Heeft u een Stadspas met groene stip, dan betaalt u slechts €2,50 per kaart (max. 3 kaarten per pas).

Reserveren kan alleen via kaartverkoop@meervaart.nl o.v.v. het pasnummer. Niet geldig in combinatie met andere acties.

Prijzen

1e rang 27.50
2e rang 22.50
MTK 10% korting 24.75

Bovenstaande prijzen zijn exclusief € 1,50 boekingskosten per boeking.Ontvang interessante tips, bijboekingen, recensies en aanbiedingen in uw mailbox. Schrijf u in voor de nieuwsbrief en loop niets mis! Blijf op de hoogte!
Schrijf u in voor de nieuwsbrief