Data en kaarten

Ramadan Conference 2023

Anuar, Jörgen Raymann, Mouna Laroussi, Fuad Hassen

Cabaret

De Ramadan Conference is terug!

Na drie jaar lang lockdowns mag Nederland tijdens Ramadan 2023 eindelijk weer samenkomen om het vasten te verbreken met de iftar. Reden genoeg voor Anuar om terug te keren met een nieuwe editie van de Ramadan Conference!

In de editie van 2023 zijn er maar liefst vier cabaretiers te zien. Samen met Jörgen Raymann, Fuad Hassen en Mouna Laroussi deelt Anuar hilarische verhalen, improvisaties, sketches en herkenbare typetjes. Er zal worden gerold van het lachen met de boodschap: “Kom weer nader tot elkaar en heb je naaste lief!”.

Traditie
De Ramadan Conference is een jaarlijks terugkerende productie. Creatief brein en initiatiefnemer Anuar brengt ieder jaar, in een steeds variërende samenstelling, een voorstelling in aanloop naar de Ramadan.

In 2019 werd de eerste gespeeld. Dit was een groot succes; de theatertour was stijf uitverkocht en de tv-uitzending op NPO1 werd goed bekeken. Ook de tour voor 2020 was uitverkocht, maar helaas werd die onderbroken door corona.

 

Rode Zaal

Prijzen

1e rang 22.50
2e rang 17.50
3e rang 12.50
MTK 10% korting 20.25

Bovenstaande prijzen zijn exclusief € 1,50 boekingskosten per boeking.

  “Een vrolijke en hilarische show over de Ramadan!”
Trouw


Ontvang interessante tips, bijboekingen, recensies en aanbiedingen in uw mailbox. Schrijf u in voor de nieuwsbrief en loop niets mis! Blijf op de hoogte!
Schrijf u in voor de nieuwsbrief