Data en kaarten

Phil Rosenthal

An Evening with Phil Rosenthal of Somebody Feed Phil

Cabaret

De award-winnende acteur, schrijver, producent en presentator Phil Rosenthal komt naar de Meervaart voor een unieke voorstelling in het teken van zijn nieuwe boek 'Somebody Feed Phil The Book'. Kaartverkoop start op vrijdag 13 januari om 10:00 uur via Ticketmaster.

Rosenthal is de bedenker van de comedy ‘Everybody Loves Raymond’, maar is tegenwoordig het meest bekend als presentator van de razendpopulaire Netflix travel- en foodshow ‘Somebody Feed Phil’, waarvan inmiddels al zes seizoenen op Netflix te zien zijn.

De humoristische manier waarop Rosenthal een foodshow met een reisprogramma combineert, leverde hem al onder meer al een Emmy-nominatie op. Ook bracht hij onlangs ‘Somebody Feed Phil The Book’ uit, wat meteen de New York Times Bestseller list in schoot.

Tijdens zijn eerste show op Nederlandse bodem vertelt Rosenthal het publiek op zijn kenmerkende gevatte en grappige wijze over onder meer zijn reizen, de gerechten die hij onderweg tegenkwam, en nog veel meer. 

Series
Phil Rosenthal begon als schrijver van comedy’s als ‘Down The Shore’ en ‘Coach’, maar brak pas echt door met de wereldberoemde serie ‘Everybody Loves Raymond’. Dit legendarische programma werd meer dan 70 keer genomineerd voor een Emmy en won er 15. Rosenthal won als uitvoerend producent de Writers Guild Award voor “Excellence in Television Writing”. Vervolgens werkte Phil Rosenthal aan de TV-serie ‘America: A Tribute to Heroes’ en de film ‘Exporting Raymond’, om vervolgens te starten met de voorloper van ‘Somebody Feed Phil’: ‘I’ll Have What Phil’s Having’.

Naked Lunch
Zijn liefde voor humor, reizen en gastronomie komt ook in zijn populaire podcast ‘Naked Lunch’ naar voren. Elke week ondervragen Phil Rosenthal en zijn vriend en Rolling Stone journalist David Wild een gast terwijl ze in L.A. lunchen bij Phils favoriete eetgelegenheden.
 

Lees verder

 

Rode Zaal

Exclusief pauzedrankje

Prijzen

Regulier (incl. servicekosten) 36.40
Ontvang interessante tips, bijboekingen, recensies en aanbiedingen in uw mailbox. Schrijf u in voor de nieuwsbrief en loop niets mis! Blijf op de hoogte!
Schrijf u in voor de nieuwsbrief