Data en kaarten

Opening Expo People's Champion

Q&A Guus Dubbelman & Yassine Boussaid

Expo
Nationaal Theaterweekend

Muhammed Ali was een poet, familieman, icoon en een groot sportman die generaties heeft geïnspireerd.

Tijdens het Nationaal Theaterweekend organiseren we naast voorstellingen ook verschillende gratis activiteiten, één daarvan is de Expo opening People's Champion van Guus Dubbelman. ‘Muhammad Ali heeft mijn leven bepaald. Zonder hem was ik nooit fotograaf geworden. We waren bevriend. Muhammad Ali was mijn vriend.’

Fotograaf Guus Dubbelman (Arnhem, 1957) heeft zijn rijke carrière te danken aan zijn ontmoeting met Muhammed Ali. Op achttienjarige leeftijd kwam hij Muhammed Ali in Nederland tegen en bouwde een bijzondere band op met de grootste sporter van de 20ste eeuw. Hij volgde hem op plekken op de wereld. De gym, thuis, onderweg en tijdens zijn gevechten in de ring.

Muhammed Ali was een poet, familieman, icoon en een groot sportman die generaties heeft geïnspireerd. In 2020 bracht Guus Dubbelman samen met journalist Erik Dijkstra een fotoboek boordevol verhalen uit. Het boek 'Ali was mijn vriend' ontving lovende recensies.

Kom deze bijzondere serie foto's gratis bekijken in de Meervaart. Reserveer een gratis kaartje via de rode knop met bestel kaarten. 

Nationaal Theaterweekend
Van 27 t/m 29 januari wordt in heel Nederland het Nationaal Theaterweekend georganiseerd. Ook Meervaart doet mee met een heel weekend vol mooie voorstellingen, die je voor slechts €10,- kunt bezoeken én leuke gratis activiteiten.. Het Nationaal Theaterweekend is voor iedereen. Jong, oud, vaste of nieuwe bezoeker. We willen iedereen kennis laten maken met theater en laten zien hoe mooi, ontroerend, grappig, fijn waardevol of leuk theater is. 

Lees verder

 

Meervaart

Prijzen

Prijs Gratis
Ontvang interessante tips, bijboekingen, recensies en aanbiedingen in uw mailbox. Schrijf u in voor de nieuwsbrief en loop niets mis! Blijf op de hoogte!
Schrijf u in voor de nieuwsbrief