Data en kaarten

Voorleestheater: Bo & Mo, verdwaald in de tijd

met muzikale omlijsting Amsterdams Andalusisch Orkest

familie / Jeugd
Nationaal Theaterweekend
3+
  • zo 29 jan 11:30 uur
    Uitverkocht
  • zo 29 jan 12:00 uur
    Uitverkocht

Fantasierijk prentenboek vol dromen die op mooie en begrijpelijke wijze worden verteld.

Tijdens het Nationaal Theaterweekend organiseren we naast voorstellingen ook verschillende gratis activiteiten, één daarvan is het voorleestheater: "Bo en Mo Verdwaald in de Tijd". Dit prentenboek geschreven door Rose Stories wordt voorgelezen door acteur Abdelkarim El Baz en ten horen gebracht met muzikale omlijsting van Anas Soudfa van het Amsterdams Andalusisch Orkest.

Prentenboek "Bo en Mo Verdwaald in de Tijd"
Bo en Mo gaan met hun ouders op vakantie naar Andalusië, in het zuiden van Spanje. Tijdens een bezoek aan een mooi groot paleis raken BO en Mo hun ouders kwijt. Gelukkig wil de wind, die zich toch maar ligt te vervelen, hen helpen om hun ouders te vinden. De wind voert Bo en MO langs allerlei plekken en mensen, maar het lijkt alsof ze steeds verder verdwalen. Totdat een oude klokkenmaker ze op de goede weg helpt.

Het voorleestheater is gratis te bezoeken. Er is plek voor max. 2o bezoekers dus we raden aan om via de rode knop gratis kaarten te reserveren. 
 

 

Meervaart Studio - Black Room

* Stadspas

Voor deze voorstelling geldt de Stadspasactie. Heeft u een Stadspas met groene stip, dan betaalt u slechts €2,50 per kaart (max. 3 kaarten per pas).

Reserveren kan alleen via kaartverkoop@meervaart.nl o.v.v. het pasnummer. Niet geldig in combinatie met andere acties.

Prijzen

Prijs Gratis
Ontvang interessante tips, bijboekingen, recensies en aanbiedingen in uw mailbox. Schrijf u in voor de nieuwsbrief en loop niets mis! Blijf op de hoogte!
Schrijf u in voor de nieuwsbrief