Data en kaarten

Sara Correia

Do Coração

Muziek
lieve stad,

De Portugese Sara Correia wordt ook wel de 'orkaan van de fado' genoemd.

Sara Correia (1993) is een jonge, krachtige fadozangeres uit Portugal. Al toen Correia 13 jaar oud was, won ze de ‘Grande Noite do Fado’, een grote fadocompetie in haar geboorteland. Hierna ging het hard met haar carrière. Zo werd ze uitgenodigd om op te treden in een van de belangrijkste fadohuizen van Lissabon. Hier had ze het geluk om mee te zingen met grote fadosterren als Celeste Rodrigues, Jorge Fernando en Maria de Nazaré.

Correia's debuutalbum werd lovend ontvangen en kreeg verschillende nominaties. Haar tweede album, ‘Do Coração’, leverde zelfs de Play Award 2021 voor beste fadoalbum en een Latin Grammy-nominatie op. Op vrijdag 17 maart zingt Sara Correia dit bejubelde album live in de Meervaart. Correia, ook wel de ‘orkaan van de fado’ genoemd, treedt op met onder meer Diogo Clemente op altviool, Angelo Freire op Portugese gitaar, Frederico Gato op bas en Joel Silva op drums.

Lieve Stad, 17 - 26 maart
Amsterdam is een stad met vele gezichten, letterlijk, want we wonen hier samen met vele verschillende nationaliteiten. Lieve Stad, gaat over de stad en alle soorten Amsterdammers die de stad rijk is. Tijdens dit festival, een samenwerking van ITA en Meervaart, gaat het om het samenbrengen van mensen, in de stad, in het theater, in de maatschappij. Hoe leven we samen en welke verhalen dragen alle individuen en groepen met zich mee? Allemaal hebben ze hun eigen verhalen, sterke kanten, uitdagingen. Deze laten zien is het uitgangspunt van Lieve Stad,.

Lees verder

 

Rode Zaal

Prijzen

1e rang 25.00
2e rang 20.00
3e rang 15.00
MTK 10% korting 22.50

Bovenstaande prijzen zijn exclusief € 1,50 boekingskosten per boeking.Ontvang interessante tips, bijboekingen, recensies en aanbiedingen in uw mailbox. Schrijf u in voor de nieuwsbrief en loop niets mis! Blijf op de hoogte!
Schrijf u in voor de nieuwsbrief