Data en kaarten

Slakje

Kat op het spek / Gerardjan Rijnders

Theater
Lieve stad,

SLAKJE is een harde, maar eerlijke, integere monoloog.

SLAKJE, een integere theatermonoloog over misbruik en hoe dit je leven kan tekenen. Over het ongelooflijke vermogen van mensen om hoop te houden, tegen de klippen op. Het verhaal gaat over Jack. Vanaf zijn achtste wordt hij misbruikt door zijn stiefvader. Iets wat zijn sporen achterlaat voor de rest van zijn leven. Hij raakt op het verkeerde pad, ontmoet de verkeerde mensen en raakt verstrikt in de wereld van de underground prostitutie. Toch vindt hij een wonderlijke manier om trots te zijn op het leven dat hij leidt en op de persoon die hij is geworden. Het legt de oersterke drang tot waardig leven bloot die zelfs in de meest heftige situaties van zich laat horen.

SLAKJE is een harde, maar eerlijke, integere monoloog van een man die zo secuur mogelijk zijn verhaal uit de doeken doet.

SLAKJE werd unaniem enthousiast ontvangen door de pers. Natuurlijk is de voorstelling heftig qua thematiek, maar door de stille beschouwende vorm is ze toch behapbaar, ontroerend en vooral nodig.

Lieve Stad, 17 - 26 maart
Amsterdam is een stad met vele gezichten, letterlijk, want we wonen hier samen met vele verschillende nationaliteiten. Lieve Stad, gaat over de stad en alle soorten Amsterdammers die de stad rijk is. Tijdens dit festival, een samenwerking van ITA en Meervaart, gaat het om het samenbrengen van mensen, in de stad, in het theater, in de maatschappij. Hoe leven we samen en welke verhalen dragen alle individuen en groepen met zich mee? Allemaal hebben ze hun eigen verhalen, sterke kanten, uitdagingen. Deze laten zien is het uitgangspunt van Lieve Stad,.

Lees verder

 

Blauwe Zaal

Prijzen

1e rang 17.50
2e rang 12.50
MTK 10% korting 15.75

Bovenstaande prijzen zijn exclusief € 1,50 boekingskosten per boeking.

  “uitzonderlijke monoloog over misbruik en mensenhandel”
Theaterkrant
  “...een acteur die zijn verhaal weergaloos ingetogen en aangrijpend vertelt. Dit is documentair theater zonder opsmuk, maar met grote impact.”
de Volkskrant
  “die kippenvelvaststelling heeft Rijnders goed in de tekst gevangen, en weet Prein goed over het voetlicht te brengen”
Trouw
Ontvang interessante tips, bijboekingen, recensies en aanbiedingen in uw mailbox. Schrijf u in voor de nieuwsbrief en loop niets mis! Blijf op de hoogte!
Schrijf u in voor de nieuwsbrief