Data en kaarten

It takes a child to raise a village

Corpo Maquina Society

Dans
Lieve stad,

Een multidisciplinaire voorstelling met dansers, acteurs, voetballers, muzikanten en jeugd uit de wijk.

Beweging, vrijheid en geluk. Met 5 dansers, 3 acteurs, 2 freestyle voetballers en 2 muzikanten brengt choreograaf Guilherme Miotto van Corpo Máquina Society een voorstelling die in iedere stad waar hij landt ruimte biedt aan de levenslust en de drang tot spelen van een groep kinderen.

De volwassenen in het gezelschap hebben als opdracht om de kinderen in het middelpunt te plaatsen. Zo zet Miotto de kinderlijke nieuwsgierigheid en eerlijkheid die onder onze volwassen denkwereld verborgen is geraakt in de schijnwerpers.

Voor de ogen van het publiek wakkeren de kinderen de oerinstincten van de volwassenen aan. Dat levert een feest van gemeenschapszin op.

In dit artikel van Brabant Cultureel leest u meer over de voorstelling.

Contextprogramma
16:00 - 16:45 uur in de Black Room Meervaart Studio
Voorafgaand aan het optreden geeft BBoy Jurskee (van Amsterdam Breaking Community) een workshop Breaking voor kinderen/ jongeren tussen de 5 en 16 jaar oud. De workshop is gratis. Reserveer wel een ticket via de website.

MEER INFO & AANMELDEN


Corpo Máquina Society

Met oog voor interesses, talenten, vaardigheden en energieën die zich buiten opleidingen en instituten ontwikkelen, brengt Corpo Máquina Society het systeem, de straat en de kunst in dialoog met elkaar. In de ruimte tussen deze drie domeinen komen projecten tot leven. Zintuigen op scherp, voelen, bewegen, kijken. In de geconcentreerde communicatie van lichaam tot lichaam helpt de dans ons om elkaar beter te zien: zachter, opener, met nieuwsgierigheid en vertrouwen.

Lieve Stad, 17 - 26 maart
Amsterdam is een stad met vele gezichten, letterlijk, want we wonen hier samen met vele verschillende nationaliteiten. 'Lieve Stad,' gaat over de stad en alle soorten Amsterdammers die de stad rijk is. Tijdens dit festival, een samenwerking van ITA en Meervaart, gaat het om het samenbrengen van mensen, in de stad, in het theater, in de maatschappij.

Hoe leven we samen en welke verhalen dragen alle individuen en groepen met zich mee? Allemaal hebben ze hun eigen verhalen, sterke kanten, uitdagingen. Deze laten zien is het uitgangspunt van 'Lieve Stad,'.

Bekijk het overzicht op meervaart.nl/lievestad.

Lees verder

 

Rode Zaal

* Stadspas

Voor deze voorstelling geldt de Stadspasactie. Heeft u een Stadspas met groene stip, dan betaalt u slechts €2,50 per kaart (max. 3 kaarten per pas).

Reserveren kan alleen via kaartverkoop@meervaart.nl o.v.v. het pasnummer dat met 6064... begint. U ontvangt dan een iDEAL betaallink. Na betaling ontvangt u de kaarten in uw mail. Niet geldig in combinatie met andere acties.

Prijzen

1e rang 20.00
2e rang 15.00
3e rang 10.00
MTK 10% korting 18.00
Meer Theater Kaart Kind <12 Jaar Rang 1 13.50

Bovenstaande prijzen zijn exclusief € 1,50 boekingskosten per boeking.

  “Corpo Máquina brengt met dans en voetbal mensen tot elkaar.”
Brabant Cultureel


Ontvang interessante tips, bijboekingen, recensies en aanbiedingen in uw mailbox. Schrijf u in voor de nieuwsbrief en loop niets mis! Blijf op de hoogte!
Schrijf u in voor de nieuwsbrief