Data en kaarten

Meervaart Studio Dans Lab

Horizon

Dans
Meervaart Studio

Meervaart Studio Dans Lab onder begeleiding van Denden Karadeniz.

Zondag 26 februari presenteert het Meervaart Studio Dans Lab de dansvoorstelling ‘Horizon’ in de Meervaart. In deze montagevoorstelling gaan de 16 dansers van het Dans Lab op zoek naar hun persoonlijke –en collectieve grenzen.

De afgelopen maanden werkten de dansers van het Meervaart Studio Dans Lab onder begeleiding van Denden Karadeniz toe naar deze presentatie. Tijdens het traject hebben de dansers geëxperimenteerd met de bewegingstaal van Denden, dit is een mix van moderne dans en breakdance, waarbij veel gebruik wordt gemaakt van de vloer. De focus lag tijdens het traject op persoonlijke ontwikkeling en samenwerking.

De voorstelling duurt ongeveer 30 minuten.

Dansers: Benjamin Stevens, Lauren Schuitemaker, Liv Schouten, Marlie Salomé, Priscilla Sussenbach, Sharasee Denz, Stasy Terehhova, Valen Gerlsma, Zoë Cu, Doris Groeneveld, Jaydon Wijdenes, Nikki Duin, Senne Reus, Robbie Vonk, Zeen Dahbour en Jonathan van Slooten.

Foto: Juvat Westendorp (@shotsbyjuv)
Locatie: Museum of Humanity

Over Meervaart Studio
Meervaart Studio is dé plek waar Amsterdamse jongeren van 15 tot 25 jaar hun creatieve talent kunnen ontdekken en ontwikkelen. Het is één van de talentontwikkelingsafdelingen van de Meervaart. Binnen verschillende disciplines biedt Meervaart Studio lang- en kortdurende coaching trajecten aan waarin niet alleen de basisvaardigheden van een vak aan bod komen, maar er ook ruimte is voor verdieping, experimenteren, samenwerking en creatie. (www.meervaart.nl/studio)

Lees verder

 

Blauwe Zaal

* Stadspas

Voor deze voorstelling geldt de Stadspasactie. Heeft u een Stadspas met groene stip, dan betaalt u slechts €2,50 per kaart (max. 3 kaarten per pas).

Reserveren kan alleen via kaartverkoop@meervaart.nl o.v.v. het pasnummer. Niet geldig in combinatie met andere acties.

Prijzen

Prijs 5.00

Bovenstaande prijzen zijn exclusief € 1,50 boekingskosten per boeking.

Ontvang interessante tips, bijboekingen, recensies en aanbiedingen in uw mailbox. Schrijf u in voor de nieuwsbrief en loop niets mis! Blijf op de hoogte!
Schrijf u in voor de nieuwsbrief