Data en kaarten

Koningsconcert 2023

Nederlands Douane Orkest

Muziek

Geniet van diverse muziekstijlen en arrangementen, waaronder muziek uit de musical West Side Story en uit de James Bond-films.

Het Nederlands Douane Orkest o.l.v. chef-dirigent Björn Bus geeft op 17 april 2023 weer het populaire Koningsconcert. Samen met de Nederlandse artiesten Emma Kok en Phil Bee zal het orkest een programma ten gehore brengen met diverse muziekstijlen en arrangementen, waaronder muziek uit de musical West Side Story en uit de James Bond-films. Genieten kunt u verder van solist Vincent Houdijk op vibrafoon.

Emma Kok is de glorieuze winnares van The Voice Kids 2021 en zingt dit jaar in de nieuwe talentenshow op SBS6: Ministars. In 2022 presenteerde zij haar eerste single ‘Laat mij een vlinder zijn’, met al meer dan 400.000 streams en 100.000 weergaven op YouTube. In 2022 stond zij op de planken met haar eigen theatershow ‘Emma Kok in Concert’. Naast een aantal solonummers zingt zij ook samen met Phil Bee.

Phil Bee staat met zijn blues- en soul gerelateerde bands al meer dan 33 jaar op internationale podia, van Memphis tot Warschau. Het grote publiek heeft pas echt kennis gemaakt met hem na het winnen van The Voice Senior in 2021. Met diverse Dutch Blues Awards voor beste zanger, beste album en beste band werd hij door de kenners eerder al beschouwd als een van de beste zangers in zijn genre in Europa.

Vincent Houdijk is een virtuoze, veelzijdige, Nederlandse slagwerker, met een voorliefde voor zijn specialisatie; de vibrafoon. Door de combinatie van zijn klassieke en jazzstudie kreeg hij een brede kijk op muziek. In 2016 werd Vincent uitgeroepen tot 'Young VIP' en daarmee 'Meest belovend jazztalent van Nederland'. Vincent maakt al sinds 2005 deel uit van het Nederlands Douane Orkest.

Lees verder

 

Rode Zaal

Prijzen

1e rang 5.00
Ontvang interessante tips, bijboekingen, recensies en aanbiedingen in uw mailbox. Schrijf u in voor de nieuwsbrief en loop niets mis! Blijf op de hoogte!
Schrijf u in voor de nieuwsbrief