Data en kaarten

Expo Muhammad Ali

Guus Dubbelman

EXPO
  • wo 01 mrt t/m zo 26 mrt
‘Muhammad Ali heeft mijn leven bepaald. Zonder hem was ik nooit fotograaf geworden. We waren bevriend. Muhammad Ali was mijn vriend.’

Fotograaf Guus Dubbelman (Arnhem, 1957) heeft zijn rijke carrière te danken aan zijn ontmoeting met Muhammed Ali. Op achttienjarige leeftijd kwam hij Muhammed Ali in Nederland tegen en bouwde een bijzondere band op met de grootste sporter van de 20ste eeuw. Hij volgde hem op plekken op de wereld. De gym, thuis, onderweg en tijdens zijn gevechten in de ring.

Muhammed Ali was een poet, familieman, icoon en een groot sportman die generaties heeft geïnspireerd. In 2020 bracht Guus Dubbelman samen met journalist Erik Dijkstra een fotoboek boordevol verhalen uit. Het boek 'Ali was mijn vriend' ontving lovende recensies.
Kom deze bijzondere serie foto's bekijken in de Meervaart.

Neem contact op met onze kassa wanneer je de expo buiten voorstellingstijden wil bezoeken. Telefonisch en per mail zijn we op doordeweekse dagen bereikbaar van 12:00 tot 16:00 uur via: 020 - 410 7777 en kaartverkoop@meervaart.nl.

 

 

Foyer Meervaart

Prijzen

Regulier Gratis
Ontvang interessante tips, bijboekingen, recensies en aanbiedingen in uw mailbox. Schrijf u in voor de nieuwsbrief en loop niets mis! Blijf op de hoogte!
Schrijf u in voor de nieuwsbrief