Data en kaarten

Meervaart Studio Poetry Café

Lieve Stad,

Open mic voor woordkunstenaars

Contextprogramma
Lieve Stad,
16+

Het Meervaart Poetry Café is een tweemaandelijks open podium in de Meervaart. Smita James nodigt jonge woordkunstenaars uit die je meenemen in hun verhalen en poëzie. Het thema van de avond is: Amsterdam.

Woordkunstenaars gezocht
Ook tijdens deze editie krijgt jong talent de kans om hun nieuwste materiaal te presenteren en uit te proberen voor een echt publiek. Ben jij tussen de 16 en 35 jaar en wil jij je eigen werk voordragen in de Meervaart? Meld je nu aan door een mail te sturen naar studio@meervaart.nl en wie weet sta jij 24 maart op het podium van het Meervaart Studio Poetry Café in de Meervaart.

Vrijdag 24 maart
Meervaart Foyer
19:00 - 20:00 uur

Gratis entree, reserveer wel een kaartje 

Lieve Stad, 17 - 26 maart
Amsterdam is een stad met vele gezichten, letterlijk, want we wonen hier samen met vele verschillende nationaliteiten. 'Lieve Stad,' gaat over de stad en alle soorten Amsterdammers die de stad rijk is. Tijdens dit festival, een samenwerking van ITA en Meervaart, gaat het om het samenbrengen van mensen, in de stad, in het theater, in de maatschappij.

Hoe leven we samen en welke verhalen dragen alle individuen en groepen met zich mee? Allemaal hebben ze hun eigen verhalen, sterke kanten, uitdagingen. Deze laten zien is het uitgangspunt van 'Lieve Stad,'.

Bekijk het overzicht op meervaart.nl/lievestad.

Lees verder

 

Meervaart

Prijzen

Prijs Gratis
Ontvang interessante tips, bijboekingen, recensies en aanbiedingen in uw mailbox. Schrijf u in voor de nieuwsbrief en loop niets mis! Blijf op de hoogte!
Schrijf u in voor de nieuwsbrief