Data en kaarten

Merijn Scholten

TEAM SOLO

Cabaret
  • vr 02 jun 20:15 uur
    Uitverkocht
  • vr 08 dec 20:15 uur
    Uitverkocht

Muzikaal, snel en heel erg grappig.

In ‘TEAM SOLO’ gaan Merijn Scholten en zijn alter-ego’s terug naar de basis: alleen, omdat we dat nou eenmaal zijn. Comedy met een welhaast ontembare liefde voor de medemens.

Merijns satirische filmpjes gingen afgelopen jaar regelmatig viral. Micha Wertheim noemde hem derhalve “de grappigste man op Instagram” (@merijn.scholten).

Daarnaast maakte hij deel uit van het cabaretduo De Partizanen, dat de jury- en publieksprijs won op het Leids Cabaretfestival en de Neerlands Hoop ontving voor beste debuutprogramma. Voor hun laatste voorstelling, het met 5 sterren bekroonde ‘Het Leven an Sich’, schreef hij tekst en muziek. Klankbord: Micha Wertheim.
 

 

Rode Zaal

Prijzen

1e rang 21.50
2e rang 16.50
3e rang 11.50
MTK 10% korting 19.35

Bovenstaande prijzen zijn exclusief € 1,50 boekingskosten per boeking.

  “Team Solo is een schitterend gemaakte, snelle en erg grappige voorstelling... De hilarische Insta-types van Merijn Scholten werken ook in het theater ”
de Volkskrant
  “Schakelt razendsnel tussen verschillende scènes en personages... houdt zijn publiek een spiegel voor... Merijn Scholten heeft een theatervorm gevonden die hem alle vrijheid geeft om zijn komische talent volledig uit te buiten, maar tegelijkertijd ook iets van de wereld waarin we leven te vinden”
De Telegraaf
  “Fenomenaal leuke voorstelling... De zaal ligt aan zijn voeten, vaak hikkend van het lachen”
Theaterkrant (Keuze van de Criticus)
Ontvang interessante tips, bijboekingen, recensies en aanbiedingen in uw mailbox. Schrijf u in voor de nieuwsbrief en loop niets mis! Blijf op de hoogte!
Schrijf u in voor de nieuwsbrief