Data en kaarten

Helden van Toen

The Legends ft. Michael Varekamp, Tess Merlot & Wiboud Burkens

Muziek

In de betoverende muziektheatervoorstelling ‘Helden van Toen’ stellen The Legends ons voor aan hun helden.

We hebben allemaal helden nodig. Fenomenen als Jacques Brel, Frank Sinatra, Ramses Shaffy, Doris Day, Toon Hermans, Picasso, Karel Appel, Spike Lee en Mohammed Ali voorzien het leven elke dag opnieuw van een gouden randje. In de betoverende muziektheatervoorstelling ‘Helden van Toen’ stellen The Legends ons voor aan hun helden.

Zo droomde zanger/ trompettist Michael Varekamp ervan in de voetsporen te treden van zijn eerste zwarte rolmodel, Louis Armstrong, en leefde toetsenist Wiboud Burkens voor de soul van Stevie Wonder. Beide heren vormen samen al jaren het kloppende hart van The Legends. Chansonnière Tess Merlot zwijmelde op haar beurt als kind bij de films van Walt Disney.

The Legends omringen zich ook in dit programma met topmuzikanten die hun sporen ruimschoots verdiend hebben op de internationale podia. Evergreens als ‘Love Me Tender’, ‘One for My Baby’ en ‘Ne me quitte pas’ zullen zeker niet ontbreken in dit spetterende programma.

Om extra uit te pakken voor deze jubileumvoorstelling en slaan ze de handen ineen met regisseur en theaterlegende Karel de Rooij, die eerder samenwerkte met Percossa en de Ashton Brothers.

Lees verder

 

Rode Zaal

Prijzen

1e rang 24.50
2e rang 19.50
3e rang 14.50
MTK 10% korting 22.05

Bovenstaande prijzen zijn exclusief € 1,50 boekingskosten per boeking.

  “The Legends raken je in je ziel!”
Theaterparadijs
  “Michael Varekamp has an astonishing sound and beautiful phrasing to the honor and glory of jazz.”
Le Monde, Parijs


Ontvang interessante tips, bijboekingen, recensies en aanbiedingen in uw mailbox. Schrijf u in voor de nieuwsbrief en loop niets mis! Blijf op de hoogte!
Schrijf u in voor de nieuwsbrief