Data en kaarten

Workshop Breakdance (5 t/m 16 jaar)

BBoy Jurskee van Amsterdam Breaking Community

Contextprogramma
Lieve Stad,

Workshop Breaking door BBoy Jurskee van Amsterdam Breaking Community.

Bij Breaking staat plezier, expressie en je fysieke grenzen opzoeken centraal. De workshop wordt gegeven door BBoy Jurskee.

Samen met ABC (Amsterdam Breaking Community) verzorgt Jurskee lessen en events in Amsterdam waaronder Break a Leg in de Meervaart op 7 mei.

Zondag 26 maart geeft hij voorafgaand aan de voorstelling ‘It takes a child to raise a village’ deze 45 minuten-durende workshop.  

De workshop is gratis. Reserveer wel een ticket.

Lieve Stad, 17 - 26 maart
Amsterdam is een stad met vele gezichten, letterlijk, want we wonen hier samen met vele verschillende nationaliteiten. 'Lieve Stad,' gaat over de stad en alle soorten Amsterdammers die de stad rijk is. Tijdens dit festival, een samenwerking van ITA en Meervaart, gaat het om het samenbrengen van mensen, in de stad, in het theater, in de maatschappij.

Hoe leven we samen en welke verhalen dragen alle individuen en groepen met zich mee? Allemaal hebben ze hun eigen verhalen, sterke kanten, uitdagingen. Deze laten zien is het uitgangspunt van 'Lieve Stad,'.

Bekijk het overzicht op meervaart.nl/lievestad.

 

 

Lees verder

 

Meervaart Studio - Black Room

* Stadspas

Voor deze voorstelling geldt de Stadspasactie. Heeft u een Stadspas met groene stip, dan betaalt u slechts €2,50 per kaart (max. 3 kaarten per pas).

Reserveren kan alleen via kaartverkoop@meervaart.nl o.v.v. het pasnummer dat met 6064... begint. U ontvangt dan een iDEAL betaallink. Na betaling ontvangt u de kaarten in uw mail. Niet geldig in combinatie met andere acties.

Prijzen

Prijs Gratis
Ontvang interessante tips, bijboekingen, recensies en aanbiedingen in uw mailbox. Schrijf u in voor de nieuwsbrief en loop niets mis! Blijf op de hoogte!
Schrijf u in voor de nieuwsbrief