Data en kaarten

Fotostudio

Amsterdammer? Laat jezelf portretteren

Contextprogramma
Lieve Stad,
  • vr 17 mrt t/m zo 26 mrt

Wie zijn nou eigenlijk die Amsterdammers? 

ITA en Meervaart nodigen Amsterdammers uit om zichzelf tijdens 'Lieve Stad,' te laten portretteren in één van onze mobiele fotostudio’s.

Gedurende het gehele festival kun je in zowel ITA als Meervaart jezelf laten vastleggen. De portretten worden tijdens het festival geprojecteerd op beide locaties. Op zondag 26 maart worden ze in beide theaters tentoongesteld en kun je het antwoord zien op de vraag: "Wie zijn nou eigenlijk die Amsterdammers?". 

Lieve Stad, 17 - 26 maart
Amsterdam is een stad met vele gezichten, letterlijk, want we wonen hier samen met vele verschillende nationaliteiten. 'Lieve Stad,' gaat over de stad en alle soorten Amsterdammers die de stad rijk is. Tijdens dit festival, een samenwerking van ITA en Meervaart, gaat het om het samenbrengen van mensen, in de stad, in het theater, in de maatschappij.

Hoe leven we samen en welke verhalen dragen alle individuen en groepen met zich mee? Allemaal hebben ze hun eigen verhalen, sterke kanten, uitdagingen. Deze laten zien is het uitgangspunt van 'Lieve Stad,'.

Bekijk het overzicht op meervaart.nl/lievestad.

Lees verder

 

Meervaart & ITA

Ontvang interessante tips, bijboekingen, recensies en aanbiedingen in uw mailbox. Schrijf u in voor de nieuwsbrief en loop niets mis! Blijf op de hoogte!
Schrijf u in voor de nieuwsbrief