Data en kaarten

Ujala’s Decade Bollywood Top Hits

Ujala

Special

Ujala is terug met een prachtig concert!

Ujala en Meervaart presenteren ‘Ujala’s Decade Bollywood Top Hits’. Een fantastische selectie van de beste Bollywood-nummers van de afgelopen decade wordt ten gehore gebracht.

De topmusici van Diamonds nemen het publiek mee tot grote muzikale hoogtes. De 14 koppige formatie is naast traditionele Indiase muziekinstrumenten uitgebreid met blazers!

Vocalisten: Abid Hussain, Berry Damrie, Venkat en Bhavika Adapa en Moumita Biswas geven acte de présence.

Host van de avond, Sudhier Nannan, staat garant voor vakmanschap, hilariteit en gezelligheid. Hij praat de show aan elkaar, danst en zingt mee.

Bijzondere aandacht voor audiokwaliteit, lichteffecten en een uitgekiende podiuminrichting maken deze sensationele show compleet.

Programma
15:00 - 16:00 uur: Inloop
16:00 - 17:15 uur: Concert part I
17:15 - 18:15 uur: Culinaire Intermezzo met Roti Mahal
18:15 - 19:30 uur: Concert part II
19:30 - 20:30 uur: Meet and great & Brasa’s in de foyer

 

Rode Zaal

* Stadspas

Voor deze voorstelling geldt de Stadspasactie. Heeft u een Stadspas met groene stip, dan betaalt u slechts €2,50 per kaart (max. 3 kaarten per pas).

Reserveren kan alleen via kaartverkoop@meervaart.nl o.v.v. het pasnummer dat met 6064... begint. U ontvangt dan een iDEAL betaallink. Na betaling ontvangt u de kaarten in uw mail. Niet geldig in combinatie met andere acties.

Prijzen

1e rang 17.50
2e rang 12.50
MTK 10% korting 15.75

Bovenstaande prijzen zijn exclusief € 1,50 boekingskosten per boeking.

Ontvang interessante tips, bijboekingen, recensies en aanbiedingen in uw mailbox. Schrijf u in voor de nieuwsbrief en loop niets mis! Blijf op de hoogte!
Schrijf u in voor de nieuwsbrief