vrijdag 11 mei
cabaret

Tineke Schouten

Rode zaal duur: nog niet bekend ​Theater de Meervaart ​ Meer en Vaart 300, Amsterdam, NL

Tineke Schouten | T-Splitsing

Volgens het Algemeen Dagblad is dit “misschien wel de beste show van Tineke Schouten” (4 sterren). ‘T-Splitsing’ is meer dan ooit een persoonlijke show, waarin ze terugblikt op keuzes die ze in haar levensloop heeft gemaakt. Wat als ze een andere afslag had genomen? Uiteraard komen ook de nodige typetjes voorbij, zoals de vriendin van Mark Rutte en Bep Lachebek!

Lees volledige beschrijving Verberg volledige beschrijving

Keuzes maken, we doen het iedere dag. Kleine nietszeggende beslissingen over welke kleur sokken te dragen tot belangrijke, levensveranderende keuzes om je baan op te zeggen en met heel je hebben en houwen te vertrekken naar het buitenland.

Het maken van de ene keuze sluit zo vaak andere interessante richtingen uit. In Tineke’s theatershow kijkt ze nog eens goed naar haar eigen keuzes die ze in de loop van haar leven heeft gemaakt. Wat zou er gebeurd zijn als zij een heel andere afslag op de T-splitsing genomen had?

Bijvoorbeeld als haar vader in Tilburg zijn supermarkt was begonnen, of haar man zijn vastgoedplan van Portugal had doorgezet: was ze dan nu nog steeds makelaar in Portugal of had ze in Tilburg de majorette opgefleurd? ‘T-Splitsing’ is meer dan ooit een persoonlijke show, maar uiteraard komen ook de nodige typetjes voorbij, zoals de vriendin van Mark Rutte en Bep Lachebek. Voor vanavond is de keuze op de T-splitsing dan ook makkelijk gemaakt en neem je 'afslag theater'.deze voorstelling heeft reeds plaatsgevonden

Prijzen:

1e rang  € 38.00
2e rang  € 33.00
3e rang  € 28.00
MTK 10% korting prijs  € 34.20
CJP  € 28.50

Bovenstaande prijzen zijn exclusief € 1,50 boekingskosten per boeking.
 

Terug naar vorige pagina


 
x

Meld u aan voor de
Meervaart nieuwsbrief!

Schrijf u in en blijf op de hoogte van onze voorstellingen, nieuwtjes en aanbiedingen.