donderdag 30 november
cabaret

Vrijdag & Sandifort | reprise

Rode zaal ​Theater de Meervaart ​ Meer en Vaart 300, Amsterdam, NL

Vrijdag & Sandifort | Vrijdag vs Sandifort | reprise

Ze zijn rauw, razendsnel, scherp, over de top, retemuzikaal en ongenadig grappig. Hun typeringen zijn zo mogelijk nòg beroemder dan zijzelf, want La Sandifort is ook Dokter Corrie, Patty Brard en Trijntje Oosterhuis. Hij van Vrijdag is ook Mark Rutte, Twan Huys en Marco Borsato. De Volkskrant spreekt van een “verrukkelijke voorstelling” (5 sterren)

Lees volledige beschrijving Verberg volledige beschrijving

Hun typeringen zijn zo mogelijk nòg beroemder dan zijzelf. Wat wil je ook als je over zo’n genadeloos transformatietalent beschikt? Want La Sandifort is dus ook Dokter Corrie, Patty Brard en Trijntje Oosterhuis. Hij van Vrijdag is dus ook Mark Rutte, Twan Huys en Marco Borsato. En was Remko niet ook een Vliegende Panter? En Martine was toch die spastische therapeute van Alex Klaasen? Het is een wonder dat ze überhaupt zelf nog weten wie ze zijn! Rauw, razendsnel, scherp, over de top, retemuzikaal en ongenadig grappig.

Tekst: Remko Vrijdag, Martine Sandifort, Roel Bloemen, Leonie van der Klein | Spel: Remko Vrijdag, Martine Sandifort | Regie Kees Prins | Muziek: Bart Rijnink, Leonie van der Klein, Peter van de Witte.

deze voorstelling heeft reeds plaatsgevonden

Prijzen:

1e rang  € 22.50
2e rang  € 17.50
3e rang  € 12.50
MTK 10% korting prijs  € 20.25
CJP  € 17.00

Bovenstaande prijzen zijn exclusief € 1,50 boekingskosten per boeking.
 

Terug naar vorige pagina


 
x

Meld u aan voor de
Meervaart nieuwsbrief!

Schrijf u in en blijf op de hoogte van onze voorstellingen, nieuwtjes en aanbiedingen.