vrijdag 13 oktober
cabaret

Funda Müjde

Blauwe zaal duur: 90 minuten geen pauze ​Theater de Meervaart ​ Meer en Vaart 300, Amsterdam, NL

Funda Draait Door | Funda Müjde

Een emotie duurt slechts 90 seconden, waarom kiezen we ervoor om erin te blijven hangen? Zit gevangenschap in ons hoofd? Leve het ‘Funda – Mentalisme’! Een voorstelling over de reis van haar leven. Over lopen en fietsen, bergen en dalen, doorgaan en stoppen, familie, hypocrisie en nu doen in plaats van later.

Lees volledige beschrijving Verberg volledige beschrijving

Luistert u naar de seintjes die u krijgt in het leven? Een emotie duurt slechts 90 seconden, waarom kiezen we ervoor om erin te blijven hangen? Zit gevangenschap in ons hoofd? Leve het ‘Funda – Mentalisme’! Een voorstelling over de reis van haar leven. Over lopen en fietsen. Over bergen en dalen, doorgaan en stoppen, familie en hypocrisie. Over zelfkennis, denken in mogelijkheden en nu doen in plaats van later. Geen ‘stel dat’ en ‘als dan’, want hoe dan ook: ‘Funda Draait Door’.

Funda Müjde (onder meer bekend van ‘GTST’, ‘Vrouwenvleugel’, ‘Zeg ‘ns AAA’, ‘Medisch Centrum West’ en vele columns in De Telegraaf) maakt een comeback in het theater! In 2007 overleefde zij een ernstig ongeluk waardoor ze in een rolstoel belandde. De actrice, cabaretière en columniste besloot haar beperking met enorme levenskracht te lijft te gaan en fietste met een handbike 3.800 kilometer in 89 dagen van Amsterdam naar Istanbul.

deze voorstelling heeft reeds plaatsgevonden

Prijzen:

1e rang  € 17.00
2e rang  € 12.00
MTK 10% korting prijs  € 15.30
CJP  € 12.75

Bovenstaande prijzen zijn exclusief € 1,50 boekingskosten per boeking.
 

Terug naar vorige pagina


 
x

Meld u aan voor de
Meervaart nieuwsbrief!

Schrijf u in en blijf op de hoogte van onze voorstellingen, nieuwtjes en aanbiedingen.