zaterdag 14 oktober
cabaret

Javier Guzman

Rode zaal duur: 85 minuten zonder pauze ​Theater de Meervaart ​ Meer en Vaart 300, Amsterdam, NL

Javier Guzman | Ga-Bie-Jer

Javier Guzman stelt zich opnieuw voor. Hij laat zien dat hij eigenlijk beleefd en goed gemanierd is, dat hij zijn woede werkelijk kan beheersen. Dat in een tijd van spanningen, angst en geschreeuw, juist hij de koelte weet te bewaren. Dat hij VERDOMME EEN KEER RUSTIG BLIJFT. Laten we beginnen bij het begin: Ga-Bie-Jer. Zo spreek je het uit.

Lees volledige beschrijving Verberg volledige beschrijving

Javier Guzman wil zich even voorstellen. Netjes en keurig, zoals het hoort. Misschien kent u hem al van zeven avondvullende voorstellingen, vijf Sinterklaasconferences en een Oudejaarsconference... Maar durft u te zeggen of u hem echt kent? En hoe spreek je zijn naam eigenlijk uit?

In de voorstelling Ga-Bie-Jer stelt Javier zich opnieuw voor. Hij laat zien dat hij eigenlijk beleefd en goed gemanierd is. Dat hij echt wel zijn woede kan beheersen. Dat in een tijd van spanningen, angst en een hoop geschreeuw, hij juist de koelte weet te bewaren. Dat hij nou eindelijk VERDOMME EEN KEER RUSTIG BLIJFT.

In Ga-Bie-Jer gaat hij niet zomaar schreeuwen. Javier zal genuanceerd blijven en verhelderend de problemen duiden. Laten we beginnen bij het begin. Ga-Bie-Jer. Zo spreek je het uit.deze voorstelling heeft reeds plaatsgevonden

Prijzen:

1e rang  € 22.00
2e rang  € 17.00
3e rang  € 12.00
MTK 10% korting prijs  € 19.80
CJP  € 16.50

Bovenstaande prijzen zijn exclusief € 1,50 boekingskosten per boeking.
 

Terug naar vorige pagina


 
x

Meld u aan voor de
Meervaart nieuwsbrief!

Schrijf u in en blijf op de hoogte van onze voorstellingen, nieuwtjes en aanbiedingen.