zaterdag 21 oktober
cabaret

Jan Beuving

Blauwe zaal duur: 100 minuten (geen pauze) ​Theater de Meervaart ​ Meer en Vaart 300, Amsterdam, NL
Winnaar van de Neerlands Hoop 2017: de prijs voor de meest belovende theatermaker(s) met het grootste toekomstperspectief.

Jan Beuving | Raaklijn

Jan Beuving komt nog een seizoen terug met zijn bejubelde cabaretprogramma ‘Raaklijn’. “Buitengewoon geestig”, zei de Volkskrant. “Beuving excelleert in lichte liedjes”, aldus NRC Handelsblad. “IJzersterk programma”, volgens de Theaterkrant. Samen gaven ze twaalf sterren.

Hij is de bètaman in de alfajungle van het theater. Wiskundige en winnaar van de Annie M.G. Schmidtprijs. “Zijn woordgebruik is enorm divers, zijn rijmwoorden fenomenaal en hij tovert fraaie werelden”, aldus Trouw. Met Tom Dicke aan de vleugel neemt hij u mee in zijn wonderlijke logica. Met taal waar niemand op rekent, en gereken waar niemand naar taalt.

De VSCD-jury over Jan Beuving: 'Door zijn achtergrond als wiskundige in te zetten biedt Jan Beuving in Raaklijn een uniek perspectief. Beuving integreert de meest complexe wiskundige theorieën met veel inzicht maar ook humor in zijn voorstelling. Daarnaast zet Beuving ook een lijn uit over zijn amateurvoetbalelftal en de vele PVV-stemmers die hij onder zijn teamgenoten heeft. Hij zet zichzelf neer als de raaklijn die langs twee uiteenlopende werelden scheert, wat leidt tot een frisse kijk op onze verdeelde samenleving. Muzikaal is het hoogstaand, dankzij de pianobegeleiding van Tom Dicke en Beuvings teksten, die met mathematische precisie in elkaar zijn gezet.'

deze voorstelling heeft reeds plaatsgevonden

Prijzen:

1e rang  € 16.00
2e rang  € 11.00
MTK 10% korting prijs  € 14.40
CJP  € 12.00

Bovenstaande prijzen zijn exclusief € 1,50 boekingskosten per boeking.
 

Terug naar vorige pagina


 
x

Meld u aan voor de
Meervaart nieuwsbrief!

Schrijf u in en blijf op de hoogte van onze voorstellingen, nieuwtjes en aanbiedingen.