zaterdag 28 oktober
cabaret

Pieter Verelst | première

Blauwe zaal duur: 80 minuten (geen pauze) ​Theater de Meervaart ​ Meer en Vaart 300, Amsterdam, NL
Winnaar Cameretten 2016!

Pieter Verelst | Mijn broer en ik | première

"Pieter vertelt geen verhalen, hij beeldt ze uit”, legt de jury van Cameretten uit. “Dat geeft zijn voorstelling een prettige dynamiek, die naadloos aansluit op de grillige inhoud.” We hebben het over zijn debuut ‘Mijn broer en ik’, waarmee hij niet alleen Cameretten (2016) won, maar ook de persoonlijkheids- en juryprijs binnensleepte van het Groninger Studenten Cabaret Festival.

Lees volledige beschrijving Verberg volledige beschrijving

De jury van Cameretten schreef over 'Mijn broer en ik': "Pieter vertelt geen verhalen, hij beeldt ze uit. Hij zit lekker in zijn energie en maakt goed gebruik van zijn atletische lichaam. Soms blaast hij zichzelf op, soms maakt hij zich juist heel klein. Dat geeft zijn voorstelling een prettige dynamiek, die naadloos aansluit op de grillige inhoud.” 

Pieter Verelst won ook tijdens het Groninger Studenten Cabaret Festival zowel de persoonlijkheids- als de juryprijs voor zijn programma ‘Mijn broer en ik’. Volgens het juryrapport verraste Verelst “van de eerste tot de laatste seconde, van zijn spannende opkomst tot zijn gevoelig slot.”

Pieter: “Eerst en vooral zou ik willen zeggen dat ik vandaag heel heuglijk ben. Ondanks mijn povere uitkering, zou ik mijn broer na tien jaar terug hartelijk en gracieus willen ontvangen. Een mens is immers ook niet gemaakt om alleen te zijn. Geen kwaad woord over mijn broer. Hij kan het ook niet helpen. Laten we dat afspreken.”

Regie: Joost Laterveer | Coaching: Pieter Bouwman, Wilhelmer van Efferinck | Met dank aan Pieter Hofman en Nick van Hintum.deze voorstelling heeft reeds plaatsgevonden

Prijzen:

1e rang  € 15.00
2e rang  € 10.00
MTK 10% korting prijs  € 13.50
CJP  € 11.25

Bovenstaande prijzen zijn exclusief € 1,50 boekingskosten per boeking.
 

Terug naar vorige pagina


 
x

Meld u aan voor de
Meervaart nieuwsbrief!

Schrijf u in en blijf op de hoogte van onze voorstellingen, nieuwtjes en aanbiedingen.