donderdag 08 februari
cabaret

André Manuel

Blauwe zaal duur: 90 minuten (geen pauze) ​Theater de Meervaart ​ Meer en Vaart 300, Amsterdam, NL

André Manuel | De Onzen

Op eigen compromisloze wijze gaat André Manuel op zoek naar geluk. Daarbij gebruikt hij het podium precies waar het voor is bedoeld: een plek waar je de dingen onomwonden kan zeggen. “Het is lovenswaardig hoe hij actuele thema’s als moslimterrorisme en racisme onverschrokken te lijf gaat”, aldus de Volkskrant. “Het zet je aan het denken.”

Lees volledige beschrijving Verberg volledige beschrijving

André Manuel gaat in zijn 632ste programma ‘De Onzen’ op zijn eigen compromisloze wijze op zoek naar geluk. Over vluchtelingen die in ieder geval wat te doen hebben versus de Tokkies die daar ook naar verlangen. Wars van ambitie, maar toch. Als Trump de president van de Verenigde Staten van Amerika kan worden, dan mag Manuel dit programma maken.

Het is 2017. We bombarderen nog steeds moslims in het Midden Oosten en in de media galmt de vraag: ‘waarom zijn ze zo boos op ons?’.

André Manuel gebruikt het podium precies waar het voor is bedoeld: een plek waar je de dingen onomwonden kan zeggen. “Het is lovenswaardig hoe hij actuele thema’s als moslimterrorisme en racisme onverschrokken te lijf gaat. Het zet je aan het denken” (de Volkskrant).

deze voorstelling heeft reeds plaatsgevonden

Prijzen:

1e rang  € 16.00
2e rang  € 11.00
MTK 10% korting prijs  € 14.40
CJP  € 12.00

Bovenstaande prijzen zijn exclusief € 1,50 boekingskosten per boeking.
 

Terug naar vorige pagina


 
x

Meld u aan voor de
Meervaart nieuwsbrief!

Schrijf u in en blijf op de hoogte van onze voorstellingen, nieuwtjes en aanbiedingen.