vrijdag 16 februari
familie

Beauty en het beest | 8 t/m 100 jaar

Rode zaal duur: 95 minuten (geen pauze) ​Theater de Meervaart ​ Meer en Vaart 300, Amsterdam, NL

Maas theater en dans | Beauty en het beest | 8 t/m 100 jaar

Welk kind heeft de moed om het beest in de ogen te kijken? Stel je voor, zo vies en plakkerig, zo harig en wild. Maar soms moet je doorzetten, desnoods met je ogen dicht. Als je vader in gevaar is. Als er een roos is geplukt, een belofte is gemaakt. Dan moet je wel, je kan niet anders. Dan word je een held in een onvermijdelijk liefdesverhaal.

Rennend achter een gouden bal aan, raakt Beauty verdwaald in de bevroren wereld van het beest. Beauty moet aardbeien zoeken in de sneeuw, slapen bij een poel, uren dansen op het mos. En maar blijven volhouden, totdat het monster een prins wil worden. Gelukkig wordt ze geholpen door een groep echte kinderen die ook door het sprookjesbos dwalen

Lees volledige beschrijving Verberg volledige beschrijving

‘Beauty en het beest’ is een muzikaal theaterspektakel over een dapper meisje en een verwende prins, met twee jaloerse zussen, grappige bediendes, spetterende goocheltrucs en een zingend bos. Een betoverend liefdesverhaal met dwaaldansen en elvenmuziek voor iedereen van 8 tot 100 jaar.

“Onderhoudend sprookje van nu” Parool. “Een plaatje van een productie” Dagblad van het Noorden. “Fraai voorbeeld van het totaaltheater waar Merkx zo sterk in is” Scènes. “Zeer intrigerende jeugdproductie” Theaterkrant.“Een stevige cast, een schilderachtige vormgeving en bijzonder mooie muziek en meerstemmige live zang” Trouw. “Hoogtepunt is de per scène groeiende liefde tussen Beauty en het beest” Telegraaf. “Beauty en het Beest heeft Disney niet nodig. (…) Verrassend herkenbaar” 8Weekly. “Een hippe versie van het bekende sprookje” Sevendays. Dat zijn nog maar enkele persquotes en ook het publiek is enthousiast.

Tekst, regie: Moniek Merkx | Met o.a. Niek van der Horst, Rosa van Leeuwen, Freek Nieuwdorp, Gale Rama, Jurriën Remkes, Anneke Sluiters, een groep jongeren en acht zangers van het Nederlands Kamerkoor | Muziek: Joop van Brakel e.a. | Decor: Sanne Danz | Kostuums: Nicky Nina de Jong | Licht: Gé Wegman | Coproductie: Maas theater en dans, Stadsschouwburg Utrecht, het Nederlands Kamerkoor.deze voorstelling heeft reeds plaatsgevonden

Prijzen:

1e rang  € 18.00
2e rang  € 15.00
3e rang  € 12.00
kindprijs 1e rang  € 15.00
kindprijs 2e rang  € 12.50
kindprijs 3e rang  € 10.00
MTK 10% korting prijs  € 16.20
CJP  € 13.50

Bovenstaande prijzen zijn exclusief € 1,50 boekingskosten per boeking.
 

Terug naar vorige pagina


 
x

Meld u aan voor de
Meervaart nieuwsbrief!

Schrijf u in en blijf op de hoogte van onze voorstellingen, nieuwtjes en aanbiedingen.